Team Sky har gitt kristiansanderen klarsignal til Tour des Fjords: – Fantastiske nyheter

Tour des Fjords (TDF) kunne mistet sitt store hjemmehåp. Men nå har Kristoffer Halvorsen bestemt seg for å gå «all in» for å vinne etappen i Kristiansand.

Kristoffer Halvorsen var lenge uvitende om han ville få sykle prestisjetunge Tour des Fjords, selv om en av etappene går i hjembyen. Men nå er det klart at det store trekkplasteret kommer.

– Da jeg fikk valget om å sykle Tour des Fjords, var det enkelt å takke ja. Det er ikke så ofte man får anledning til å sykle på hjemmebane, så da blir dette rittet mitt neste, store mål. Og særlig etappen i Kristiansand som jeg vil prøve å vinne, sier Kristoffer Halvorsen.

U23-verdensmesteren fra 2016 ble proff i Team Sky foran denne sesongen, og som fersking i laget var han lenge i tvil om han ville få muligheter til å sykle Tour des Fjords, som går over tre etapper fra 22. til 24. mai. Men nå er det klart at 22-åringen stiller, og dermed får ønsket sitt oppfylt om å sykle i hjembyen 23. mai – på etappen som blant annet skal gå i to runder over Gimlekollen, hvor han er vokst opp.

Les hele saken med abonnement