Zucca: - Jeg spiller ikke bra nå

Har kun ett poeng på de siste ni kampene.

FRITT FALL: Mats Zuccarello var blant NHLs fremste poengplukkere i sesongstarten med 21 poeng på 20 kamper. Men på de siste ni, har han kun ett poeng. Nå raser han på poenglista.
  • Torgrim Gotland Bakke

Etter en strålende start på sesongen i NHL, har både New York Rangers og Mats Zuccarello Aasen kjølnet betrakelig den siste tiden. På de siste ni kampene har Rangers 3 seiere, 5 tap og ett tap etter overtime. I den samme perioden har lagets norske stjerne ett fattig poeng.

— Vi må finne en vei ut av dette, spesielt meg. Jeg spiller ikke bra nå. Jeg vet ikke hva det er, men jeg må gjøre være bedre på å komme med foran mål og gjøre en bedre jobb rundt mål, sier nordmannen til New York Post.

Før den dårlige rekken med kamper, hadde Zucca 21 poeng på 20 kamper. Mens Rangers sto med 15 seiere, tre tap og to tap etter overtime og var ett av lagene som imponerte mest i sesongstarten.

I natt får Rangers og Zucca sjansen til å snu den dårlige trenden når de spiller borte mot bunnlaget Edmonton Oilers klokken 03.30 norsk tid.