Sport

60 minutter på 60 sekunder: Tabbene ødela for Oilers mot Frisk Asker

Stavanger Oilers var nære en stor snuopperasjon, men klarte aldri å hente seg inn etter en tung andre periode mot Frisk Asker.

Eirik Salsten og Stavanger Oilers fikk en tung start på sluttspillet.
  • Christoffer Hjalmarsson

Frisk Asker - Oilers 4-2 (0-0, 2-0, 2-2)
Asker: Det er lett å merke at sluttspillet er i gang. Begge lag gikk ut i bra tempo og kjempet for hver eneste puck. I starten av første periode uteble dog finspillet og det ble mest lemping fra begge lag.

Etter hvert kokte det mer og mer hos begge lag. Det florerte med utvisninger, da spesielt for roughing. Stort sett hver gang pucken ble blokkert av Frisk sin keeper skulle det knuffes litt.

Første periode ebbet ut med tre mann i hver utvisningsboks og på stillingen 0-0.

Les også

Vi fulgte kampen direkte

Tabbene feller Oilers

Andre periode startet litt roligere enn den første, men midtveis bestemte Frisk Asker seg for å sette opp tempoet. Oilers hang dog bra med helt til Dennis Sveum klønet det til i egen sone. Hjemmelaget takket og satt inn 1-0.

Frisk Asker fortsatte å trykke på etter sin første scoring og var nære på å øke ledelsen flere ganger. Oilers holdt dog unna før en ny miss var et faktum. Peter Lorentzen ga bort pucken til Foster som satt inn 2-0.

Dermed var det en saftig oppoverbakke å jobbe i før tredje periode.

Les også

Stavanger Oilers gjorde det vanskelig for seg selv da de tapte mot Frisk Asker

Nær, ved og nesten

Siste akt forløp uten de helt store hendelsene frem til vi var midtveis. Da økte Frisk Asker sin ledelse til 3-0 og ting så håpløst ut for Oilers da gjestene pådro seg utvisninger og fikk straffe imot.

Henrik Holm reddet imidlertid straffen fra Anders Bastiansen og da snudde kampbildet litt. Plutselig var Oilers på hugget og de trykket hjemmelaget bakover. Uttellingen kom også i form at to overtallsscoringer signert Lassi Kokkala og Kristian Forsberg.

Oilers hadde også flere gode muligheter, men en god Dahlberg i Frisk-målet holdt unna. På tampen satt hjemmelaget inn 4-2 i tom kasse.

Dermed ble det bare nære for Oilers, men de kan uansett ta med seg mye positivt fra denne kampen. Neste møte er til lørdag i DnB Arena

Les mer om

  1. Ishockey
  2. Stavanger Oilers