Sport

Herrem i samtaler med dansk toppklubb

— Må finne ut om jeg vil prøve noe nytt, sier landslagsvingen.

USIKKER: Camilla Herrem er i dialog med danske Randers. Nå kan hun forsvinne fra Byåsen.
  • Christian Skare Stendal

Til tross for at Byåsen har fått på plass danske Claus Mogensen som nytrener er Camilla Herrem svært usikker på hvor hun spiller håndball neste sesong.

Byåsen venter utålmodig på et svar fra klubbens største profil, men i et møte onsdag fikk Byåsen-ledelsen beskjed om at de må vente enda litt.

— Snakker med treneren

For Herrem er i samtaler med den danske toppklubben Randers om en mulig overgang. Det bekrefter landslagsvingen selv overfor adressa.no.

- Jeg snakker en del med treneren til Randers, men det er noen ting de må få på plass først. Det er mange spillere som har dratt fra klubben, og det må hentes inn noen erstattere for dem, sier Herrem.

Det er den danske toppklubben i full gang med. Byåsens Marta Tomac sa nylig nei til en overgang til klubben, men rumenske medier hevder at den portugisiskfødte spanske landslagsspilleren Alexandrina Barbosa har skrevet under for Randers.

— Jeg må gå i meg selv og finne ut om jeg vil prøve noe helt nytt, eller bli i Trondheim med det trygge, gode, sier Herrem.

Stegavik kan glippe for Kolstad

Forloveden Steffen Stegavik har nylig flyttet hjem til Trondheim og skrevet under for Kolstad, men har en klausul som sier han kan bryte kontrakten dersom Herrem forsvinner fra Byåsen. Han skal ha flere alternativer i dansk håndball, og etter det adressa.no forstår skal både Sønderjyske, Skive og Skanderborg være mulige klubber for ham dersom paret velger å flytte til Danmark.

- Men det er mye som spiller inn. Begge to har en jobb og mye annet som skjer her også. Det er fryktelig vanskelig, jeg må si det. Jeg har hatt muligheten til å dra før også, men denne gangen er det kanskje det vanskeligste valget, sier Herrem, som gjerne vil høre hva Byåsens nye trener har av ambisjoner før hun bestemmer seg.

— Jeg tror Byåsen kommer til å få et bra lag neste sesong og jeg trives veldig godt i klubben og i Trondheim, men det står på om jeg vil prøve noe nytt. Jeg må passe på så jeg ikke står fast, poengterer hun.

6. juli gifter hun og Stegavik seg, og før hun reiser hjem til Sola mandag vil hun at en avgjørelse skal være tatt.

— Det er så mange som venter på svar fra meg, og jeg forstår at jeg må gi et fort, sier hun.

Les også

  1. Til Danmark for å møte toppklubb i dag

Les mer om

  1. Håndball