Sport

Glad og lettet Mowinckel etter utforcomebacket

Ragnhild Mowinckel (28) hevet hånden i været og var tydelig glad etter 9.-plassen i utforcomebacket.

Ragnhild Mowinckel var svært fornøyd etter den gledelige niendeplassen.
  • NTB

28-åringen fra Molde var tilbake i storslalåm sist helg i Courchevel. Fredag sto det utfor på programmet, og forventningene var ganske lave ettersom Mowinckel ikke hadde imponert på trening.

Mowinckel overrasket med god kjøring, og derfor var det at følelsene kom i målområdet.

Kajsa Vickhoff Lie (22) fra Bærum gjorde det litt motsatt av lagvenninnen. Hun hadde kjørt sterkt på trening, men måtte nøye seg med 15.-plass etter at de 33 første var i mål i Val d'Isère.

Les også

Dette kan bli legendens siste kamp - må legge opp for å fortsette i Molde

Seieren gikk til sveitsiske Corinne Suter som tok karrierens tredje seier i verdenscupen. Suter vant både super-G- og utforcupen i verdenscupen sist sesong.

Rennet i de franske alpene forløp ikke uten en betydelig dose drama. Hele fire løpere kjørte ut i samme sving av de 23 første på start, men det virket til å gå bra med alle.

Det ble rapportert om ansiktsskader på Østerrikes Nicole Schmidhofer, mens Italias Federica Brignone og Joana Hählen fra Sveits begge reiste seg uskadd opp og tok seg ned til målområdet på egen hånd. USAs Alice McKennis Duran ble liggende lenge før hun måtte hjelpes opp på to. Den amerikanske jenta tok seg også ned henget ved egen hjelp etter hvert.

(©NTB)

Les mer om

  1. Ragnhild Mowinckel
  2. Alpint