Sport

Misfornøyd Kristoffersen: – Det er bare ikke godt nok

Langt bak Marcel Hirscher etter første omgang.

Henrik Kristoffersen slet i første omgang i Alta Badia. Her er han under verdenscuphelgen i Val D'Isère forrige helg.
  • Nicholas Bergh
    Journalist

Henrik Kristoffersen fikk ikke full klaff og er nummer fem etter første omgang i storslalåmrennet i Alta Badia. Han er hele 1,33 sekunder bak Marcel Hirscher.

Rælingen-alpinisten kjørte ned til ledelse fra startnummer to, men det var ikke et toppløp. Særlig i avslutningen røynet det på.

Som så ofte før var Hirscher i en egen klasse. Østerrikes superstjerne lekte seg nedover den italienske traseen og parkerte alle. Svenske Matts Olsson er nærmest, men er bak med hele 94/100 sekund.

– Det er bare ikke godt nok. Jeg taper jevnt hele veien til Hirscher. Det er bare litt for dårlig hele veien, sa Kristoffersen til NRK.

  • Har du lest dette intervjuet med Henrik Kristofersen? – Jeg var alltid dårligst, alltid sist, alltid tregest

Lenge så han ut til å gå til finaleomgangen som fjerde best, men fra startnummer 27 slo Marco Odermatt fra Sveits til og la seg inn på 3.-plassen. Overraskelsesmannen er ett sekund bak Hirscher.

Leif Kristian Nestvold-Haugen ligger på 16.-plass. Han har 1,97 sekunder opp til toppen. Tre plasser bak følger lørdagens suverene utforvinner Aleksander Aamodt Kilde, mens Rasmus Windingstad ligger på en foreløpig 24.-plass.

Marcus Monsen, Fabian Wilkens Solheim, Lucas Braathen og Bjørnar Neteland skal også kjøre søndagens storslalåm. Kvartetten har sene startnummer i Alta Badia.

(©NTB)

Les mer om

  1. Alpint