Sport

Storhamar kan avgjøre på hjemmebane

Med 3-2 seier over Sparta i Sarpsborg kan Storhamar nå ta seg til NM-semifinale ved å vinne på hjemmebane i neste kamp.

Alexander Smirnov og hans Storhamar kan avgjøre mot Sparta mandag og ta seg til NM-semifinale.

Laget fra Hamar leder nå 3-2 sammenlagt etter fem kamper og kan avgjøre det hele på hjemmebane når sjette kamp spilles mandag.

Det ble et skikkelig drama i Sparta Amfi med høy temperatur mot slutten. Storhamar tok ledelsen i den første perioden ved Hampus Gustafsson, mens Mikael Zettergren og Erik de la Rose økte til 2-0 og 3-0 i andre periode. Så kom Sparta tilbake og reduserte to ganger i siste periode ved to scoringer av Fredrik Lystad Jacobsen.

Storhamar klarte imidlertid å holde Sparta bak seg, og kunne til slutt juble for 3-2-seier.

Vålerenga-seier

Stavanger ble det første laget som tok seg til semifinale i NM-sluttspillet da de vant 4-0 sammenlagt over Manglerud Star torsdag. I de to siste kvartfinalene skal det også spilles en sjette kamp.

Frisk Asker tapte 4-1 mot Vålerenga på hjemmebane, og dermed står det sammenlagt 3-2 til Vålerenga.

Rasmus Juell, Jonas Oppøyen og Filip Gunnarsson scoret for Vålerenga i første periode. I tredje periode reduserte Marshall Everson til 1-3 før Oppøyen scoret bortelagets siste mål.

Lørenskog kunne sikret semifinale

Lørenskog hadde mulighet til å sikre seg semifinaleplass lørdag etter å ha ledet 3-1 sammenlagt over Stjernen, men på egen is ble det 3-2-tap.

Robin Axbom og Luka Vidmar sendte bortelaget opp i en 2-0-ledelse i første periode. Vidmar økte til 3-0 i midtperioden, før Maxims Ponomarenko reduserte i samme periode. Steffen Thoresen scoret for Lørenskog i tredje periode, men Stjernen klarte å ri i land seieren. Dermed står det også i den kampen 3-2 sammenlagt. (©NTB)

Les også

  1. Zuccarello poengløs i Rangers-tap

  2. Svensk hockeyspiller utestengt i to år etter å ha hevnet sin bror

  3. Det er nå sluttspillet virkelig starter: - Vi håper på Vålerenga

Les mer om

  1. Ishockey