Sport

Nytt tap for Zuccarello og Rangers

Mats Zuccarello og hans lagkamerater i New York Rangers gikk på et nytt tap torsdag og måtte reise målløse hjem fra Montreal.

FIKK BANK: Mats Zuccarello og Rangers ble for pinglete mot Canadiens.

Montreal Canadiens ble for sterke og vant 3-0 hjemme i Bell Centre.

Det har ikke vært noen god uke for Rangers, som også tapte hjemme tirsdag. Det skjedde etter at laget hadde fått en knallstart på sesongen med tre strake seire.

Les også

Russisk hockey en gullgruve for Thoresen: Suveren på toppen

I tirsdagens kamp mot Winnipeg Jets scoret Mats Zuccarello Rangers eneste mål, og sitt tredje for sesongen. Sesongstarten er den beste noen gang for den 28 år gamle nordmannen.

— Jeg kan ikke regne med at det fortsetter sånn, men jeg får iallfall prøve, sa Zuccarello til Nettavisen etter tirsdagens kamp.

Les også

Her jubler Zucca etter sin beste NHL-start

Torsdag klarte verken Zucca eller noen av hans lagkamerater å putte pucken i mål. Etter en målløs første periode kom kampens første scoring snaut ni minutter ut i andre periode ved tsjekkiske Tomas Fleischmann. Canadierne sikret seieren mot slutten av tredje periode med to mål i løpet av halvannet minutt.

Montreal Canadiens er fortsatt ubeseiret i det som er lagets 98. NHL-sesong. Torsdagens seier var canadiernes femte på rad. (©NTB)

Les mer om

  1. Ishockey
  2. Mats Zuccarello