Sport

Lillehammer: – Alt press på Oilers

I det 89. minutt falt avgjørelsen. Lillehammer slo Oilers 3-2, og utliknet til 2-2 i kamper. Nå mener Lillehammer-trener Kevin Hartzell at laget hans har alt å vinne.

- Vi er vant med å leve under press, sier Oilers-trener Petter Thoresen.
  • Lars Fisketjøn

LILLEHAMMER-STAVANGER OILERS 3-2

Etter fem perioder sto Lillehammer igjen som vinner. Dermed står det 2-2 i kamper i best av sju-serien i NM-finalen. Nå må det minst to nye kamper til for å kåre en vinner i denne semifinalen. Den første kampen går i DNB Arena lørdag, og returmøtet på Lillehammer mandag. En eventuell sjuende, og avgjørende, semifinale spilles i Stavanger onsdag i neste uke.

— Ingen hos oss har noe å være nervøse for på lørdag, men det må Oilers være. Det er de som har presset på seg, og må leve med stresset ved å være favoritter på hjemmebane. Det er de som har alle pengene og alle ressursene, og som må leve med presset ved å være favoritter. Vi er bare et lite lag fra Lillehammer, men vi må spille en av våre aller beste kamper for å vinne på lørdag, sier Kevin Hartzell til TV 2. Også torsdagens matchvinner, Dag Morten Wehn, flytter presset over på Oilers.

— Nå er det best av tre, og de har to hjemmekamper, men samtidig føler jeg kanskje presset på dem er større, sier matchvinner Dag Morten Wehn til TV 2. — Vi er for så vidt vant med å leve med press. Vi går ikke ut og sier vi skal vinne det ene og det andre hvis vi ikke tåler press. Da kunne vi heller sagt at alle andre er så gode at vi bare er glade vi får være med. Presset skal vi tåle, men om vi er gode nok vil tiden vise, svarer Oilers-trener Petter Thoresen.

Les også

  1. Oilers beseiret etter overtidsdrama

Les mer om

  1. Ishockey
  2. Stavanger Oilers
  3. Lillehammer IK