Begredelig sesongstart

Henrik Bjørnstad åpnet sesongen i Panama på en alt annet enn betryggende måte.

Resultater/LiverscoreBjørnstad scorekort Løpet var i realiteten kjørt etter første dag, der han endte nest sist i feltet.Fredagens runde startet lovende med birdie på hull 15 (hans femte hull). Med en bogey på hull 16 gikk han de første ni hullene på par.

Bråstopp

En birdie på hull 1 (hans tiende), bragte han nok en gang under par.Men så ble det bråstopp.Bogey og firpelbogey gjorde sitt til at også den andre runden ble spolert. De resterende hullene bestod av en dobbelbogey, en trippelbogey og resten par. Med det endte han, som i går, ni over par. Scott Dunlap leder Movistar Panama Championship syv under par.

Kan reise hjem

En veldig skuffet Bjørnstad får muligheten til å reise seg allerede kommende uke i Mexico. For to måneder siden prøvde Henrik Bjørnstad å kvalifisere seg for årets PGA-tour. Den drømmen brast i siste kvalikrunde og han måtte ta til takke med nok et år blant de nest beste — på Nationwide touren. Fredag beviste han at det kanskje er her han hører hjemme om dagen.

Ni over par

Etter årets ti første hull hadde Bjørnstad allerede notert to dobbelbogeyer og fem bogeyer på scorekortet. De siste åtte hullene klarte han å spille på par etter en birdie og en bogey. Drøbak-spilleren er dermed ni slag over par etter første runde, på en delt 124. plass. Bjørnstad sesongåpner