Sport

60 minutter på 60 sekunder: Oilers slapp med skrekken

Det så lenge stygt ut i DNB Arena, men Oilers reddet i land 5–4 seier mot Manglerud Star.

SNUDDE KAMPEN: Stavanger Oilers lå under for Manglerud Star, men kom tilbake og vant igjen.
  • Lars Hjalmarsson

Første periode var helsvart. Oilers startet riktignok med det som så ut som et ønske om å ta grep, men det er mulig de undervurderte Manglerud Star.

Åpningen var relativt begivenhetsløs, men plutselig smalt det. Rett før kampen var blitt fem minutter satt Manglerurd to mål på 15 sekunder. Herfra bød hjemmelaget på svært lite.

Les også

Vi fulgte kampen direkte. Les livereferatet her.

Det var heller ikke noen trøst at Manglerud ikke hadde tatt med seg drakter i riktig farge til dagens kamp, og dermed ledet over Oilers, mens de bar Oilers sine svarte U20-drakter.

De hevet seg litt i sluttminuttene av første periode, men var milevis fra det vi fikk se mot Frisk Asker på tirsdag.

Slo tilbake

Andre periode var ikke noen revolusjon spillmessig, men Oilers klarte å få uttelling på en av sjansene de skapte. Hoff sto for den.

Les også

Bård Wiggen ferdig i Viking

Målet ga hjemmelaget en kort boost, før Manglerud tok over igjen. Salsten kom gjennom alene, men fikk ikke satt pucken i mål, Manglerud kontret, og alene med Holm var Steffen Ratejczak iskald. 1–3 på tavla.

Herfra kom Oilers seg tilbake opp i ringene. Med syv og et halvt minutt igjen av perioden scoret Soares på en overgang. Andre periode ebbet ut - uten at kampen var død.

Målfest

Tredje periode startet hjemmelaget på et helt annet nivå enn de hadde vist de to første. Og det betalte seg. Etter to minutter utlignet Hoff til 3–3, og bare ett minutt senere var kampen snudd da Cornet økte til 4–3.

Les også

Terje Bøifot og hans menn håper på drittvær. Da blir det fartsfest i Sørmarka Arena

Oilers hadde et godt grep på kampen, men slapp Manglerud tilbake med en gavepakke. Lindblad fikk stå med pucken foran Holm, og fikk all tid i verden til å sikte. 4–4.

Med åtte minutter igjen var det ukas mann, Markus Søberg som satte inn dagens siste. Mannen som scoret hattrick på tirsdag fastsatte sluttresultatet til 5–4 og Oilers slapp med skrekken.

Les mer om

  1. Ishockey
  2. DNB Arena
  3. Stavanger Oilers