Byåsen møtte Wislander i Trondheim

Svenske Magnus Wislander eller tidligere trener Geir Oustorp kan bli ny Byåsen-trener denne uka.

Styreleder Svein O. Berg bekrefter at klubben møtte den svenske håndballegenden i Trondheim mandag.

Byåsen er også i samtaler med Geir Oustorp (41), som har trent laget også tidligere.

Oustorp ble enig med Drammen om en sluttpakke mandag denne uka.

— Om det ikke er et luksusproblem, så har vi i hvert fall to gode kandidater, som begge har sagt at de er interesserte i å trene Byåsen, sier styreleder Svein O. Berg.

Innholdet i møtet med Wislander mandag, og telefonsamtalene med Oustorp, skal i hovedsak dreie seg om kontraktsforhandlinger.

  • Jeg er aktuell som Byåsen-trener nå som jeg er uten jobb. Nå har jeg hatt fullt fokus på Drammen, men om forespørselen kommer er jeg selvfølgelig aktuell for det, sa Geir Oustorp til adressa.no mandag.

Det var familiesituasjonen som sendte Oustorp vekk fra Byåsen for tre år siden. Den situasjonen har ikke endret seg - annet enn at det har kommet enda et barn inn i familien.

  • Det er ikke så mye som er annerledes, annet enn at det er to barn nå. Vi har Mia på to år. Men Andreas (9) holder med Rosenborg, og det hjelper. Det blir et familieråd til slutt, så får vi se når den tid kommer, sier han.

- Er det aktuelt å ta med familien opp?

  • Ja, det er en av tingene som blir vurdert nå. Det var enklere sist, da vi bare hadde ett barn, men nå er det to. Det å pendle er en av de tingene vi diskuterer hvordan skulle vært gjort nå, sier Oustorp.

Heller ikke svenske Magnus Wislander (49), mannen med to VM-gull for Sverige som spiller, har avvist mulighetene for at han kan bli ny Byåsens nye trener etter at Valeri Putans gir seg etter denne sesongen.

  • Byåsen er interessant, sa han til adressa.no i forrige uke.

Styreleder Svein O. Berg sier at Byåsen satser på å ha en ny trener på plass i løpet av uka.

Det har ikke lyktes adressa.no å komme i kontakt med Magnus Wislander tirsdag.