Brækhus bryter med promotor

Boksedronningen holder pressekonferanse fra kl. 14.

Klokken 14 onsdag holder Cecilia Brækhus pressekonferanse på Tjuvholmen i Oslo.

Ifølge Viasat-programleder Daniel Høglund kommer Cecilia Brækhus til å bryte med promoteringsselskapet Sauerland. De har stått uten kontrakt siden den forrige gikk ut i februar.

− Cecilia Brækhus bryter med Sauerland. Blir spennende å høre om fremtiden hennes klokken 14, tvitrer Høglund.

Også BT får opplyst at Brækhus/Sauerland-samarbeidet er over. Flere mannligenorske proffboksere harkommet i kjølvannet avBrækhus hos Team Sauerland. På kort sikt skal det ikke eksistere planer om å endre matchingen av disse, som en konsekvens av Brækhus' brudd med Sauerland

TV2 og VG skriver også at bokseren ikke vil forlenge kontrakten med Sauerland.

Klokken 14 onsdag vil Cecilia Brøkhus annonsere det som ifølge en pressemleding er "meget oppklarende for hennes videre boksekarriere".

Teamet rundt bergensbokseren skriver i en pressemelding følgende: «Pressekonferansen vil være meget oppklarende for hennes videre boksekarriere » .

Utover det vil de ikke kommentere hva som skal bli sagt.

Legen fant gammelt brudd i foten

Brækhus opererte foten i februar og er for tiden inne i sluttfasen av rehabiliteringen. Hun kommer antageligvis ikke til å gå en kamp før september eller oktober. Under operasjonen ble det oppdaget et gammelt brudd i foten. Den oppdagelsen kan ha vært med på å forlenge karrieren ytterligere, tror bergenseren.

Les også

- Bergen mobiliserer best for Brækhus

− Det er alltid kjedelig når en skade er mer omfattende enn det man tror og håper. Men jeg velger å se det offensivt og positivt: Antagelig er det dette inngrepet og avbrekket, med påfølgende grundig opptrening, som kan forlenge karrieren min med ytterligere ett til to år utover det jeg har planlagt. Jeg kommer garantert tilbake, mye sterkere, raskere og klokere enn før skaden, sa hun i mars.

Bergen, Oslo og Stavanger kjemper om mulig kamp

Les også

Sauerland bryter med Brækhus-trener

Den kan meget vel gå i Norge, noe som kan være innholdet i onsdagens pressekonferanse. Opphevingen av "knockoutloven" i fjor åpner for at hun kan bokse på hjemmebane. Hjembyen Bergen vil naturligvis gjerne være vert, men også Stavangers DNB Arena og Telenor Arena i Bærum har vært nevnt som aktuelle arenaer.