Sport

Her blir Andreas Martinsen matchvinner for Avalanche

Andreas Martinsen satte inn det siste og avgjørende målet da Colorado Avalanche slo Nashville Predators.

Andreas Martinsen (til høyre) har nettopp avgjort kampen mot Nashville Predators.

Halvveis ut i tredje periode ble det kaos foran Nashville Predators mål. Pucken spratt hit og dit. Andreas Martinsen kriget foran buret, og slo pucken inn i mål med et tennisslag — dermed 2-1 til Colorado Avalanche.

— Jeg tenkte jeg kunne gi det et forsøk. Jeg traff pucken og den gikk inn, så det er en god følelse når du scorer mål som dette, sa Martinsen til NHL.com.

 • Se scoringen i bunn av saken!

Stillingen sto seg kampen ut, og Martinsen ble matchvinner for første gang i NHL-karrieren.

Totalt står Martinsen nå med 14 kamper, to scoringer og to assist i NHL. Han har også +2 på plus-minus-statistikken og 13 minutter i utvisningsboksen.

Har du lest den triste historien om Marius Holtet?

Les også

Tidligere landslagsprofil tvunget til å legge opp

Førte

Avalanche førte an hele veien og gikk opp i 1-0-ledelse ved François Beauchemin drøyt åtte minutter ut i første periode. Seks minutter senere la Nick Holden på til 2-0, før Miikka Salomaki reduserte for hjemmelaget rett før den første pausen.

— Jeg synes vi spilte en veldig sterk kamp. Vårt undertallsspill var virkelig bra. Vi blokkerte skudd og var veldig disiplinerte i vår struktur, sa trener Patrick Roy.

Annen periode ble målløs, men tredje periode var bare så vidt i gang før Craig Smith utlignet og kampen igjen var helt åpen, før Martinsen satte inn den avgjørende scoringen.

Jobbet hardt

Martinsen fikk prøve seg for Avalanche i sesongoppkjøringen, men ble sendt ned til farmerlaget like før sesongstart. Etter noen runder ble nordmannen kalt opp til NHL-laget og har klart seg bra etter inntredenen i det amerikanske ishockeyligaen. Lørdagens mål var 25-åringens annet i USAs øverste liga.

— Målet i dag var et stygt mål, men vi spilte bra og var på vei mot seieren gjennom hele kampen. Vi jobbet veldig hardt og var fysiske. Til slutt ble vi belønnet med et stygt mål, sa Martinsen.

(©NTB/Aftenposten)

 1. Les også

  Zucca: - Jeg spiller ikke bra nå

 2. Les også

  Rangers svake form fortsetter: Tapte tross fem scoringer

 3. Les også

  Bergen knuste Narvik i toppkampen

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  OSLO
  Publisert:

  Han kjøpte biler, dyre klokker og en leilighet i Spania. Nå vil påtalemyndigheten inndra formuen.

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5