Hegh Arntzen: – Føltes som verdens undergang der og da

Allerede dagen etter den misbrukte dobbeltsjansen, som kunne sikret Vipers europacuptriumf, var Emilie Hegh Arntzen i ferd med å riste av seg den verste skyldfølelsen.

Emilie Hegh Arntzen hadde ristet av seg den verste skuffelsen, og fremsto igjen offensiv da Fædrelandsvennen møtte henne på hotellet i Craiova like før hjemreise til Norge.

CRAIOVA, ROMANIA: – Det har gått veldig fint. Jeg spiller på et fantastisk lag hvor man får støtte, og der vi taper og vinner som et lag. Vi kunne alle gått i oss selv og gjort ting bedre. I tillegg har jeg fått kanskje 15–20 flotte meldinger fra både kjente og ukjente. Hver og en av de meldingene varmer, sier Emilie Hegh Arntzen like før avreise fra den rumenske byen Craiova.

Like lyst så hun ikke på livet ved kampslutt fredag kveld. Foran øynene på over 4000 elleville rumenere var Vipers i ferd med å hente inn forspranget til hjemmeyndlingene. Og da Vipers gikk i angrep i aller siste minutt, trengte de bare ett mål for å sikre triumfen – gitt at de holdt tett bakover i sluttsekundene. Hegh Arntzen, som ikke hadde scoret et eneste mål tidligere i matchen, tok ansvar da hun kom i stor fart. Craiovas målvakt reddet det første skuddet, men Vipers-spilleren plukket returen – for så å oppleve det like bitre som utrolige at målvakten reddet mesterlig igjen.

Les hele saken med abonnement