Sport

Rasende Shampo slakter egne spillere etter tap i serieåpningen

— De tror de er så fenomenale, men nå fikk de se.

Vålerenga-trener Espen Knutsen var meget misfornøyd med egne spillere etter 2-4-tap i serieåpningen mot Storhamar.
  • Espen Hansen
    Aftenposten

Vålerenga – Storhamar 2-4

JORDAL AMFI (Aftenposten): — De tror de er så fenomenale fordi de spiller i Champions League. Nå fikk de se hvor gode de er, sier en sint Espen «Shampo» Knutsen.

Vålerenga-treneren hadde god grunn til å være forbannet. Laget hans hadde 2-0 og i hvert fall tilsynelatende kontroll til langt ut i midtperioden. Så raknet det helt, og egentlig fikk de bare som fortjent.

Det holder egentlig med ett ord for å beskrive VIF i serieåpningen: Slurv. Det ble gjort så mange upressede feil at det nesten ikke var til å tro.

Les også

Slurvete Vålerenga fikk bank i seriepremieren

Derfor var det helt symptomatisk da den mest slurvete av dem alle, backen Stefan Espeland surret vekk pucken på stillingen 2-2 og med to minutter igjen å spille. Og det mens VIF hadde en mann mer på isen. Svenske Linus Johansson takket, bukket og scoret. Gjestenes snuoperasjon var fullbyrdet.

— Drit dårlige

— Vi var ikke bra i den første perioden, men brukbare i den andre. Så kommer vi ut i tredje periode og har ikke noe spill i det hele tatt, fastslo Shampo som var spesielt misfornøyd med førsterekka bestående av Morten Ask, Andreas Stene og Jørgen Karterud.

— Vi er avhengige av at de produserer, men i dag var de drit dårlige, konkluderte VIF-sjefen.

LES OGSÅ:

Les også

Oilers-treneren: - Dette er jobben til mange av spillerne, men det så ikke slik ut

Vålerenga har ikke vunnet noen av kampene i Champions Hockey League, men stort sett holdt godt følge med motstandere fra atskillig bedre hockeyserier.

— Ja, men da har spillerne vært ydmyke. Det var de ikke i dag, presiserte treneren.

Storhamar-spillerne gjorde også en god del feil, spesielt ved begge scoringene til VIF. Men de hadde denne ydmykheten som Shampo etterlyste hos sine menn. Dessuten hadde de Christian Larriveé.

Til tross for alt hva Hamar-klubben har vært igjennom av økonomiske problemer de siste årene, har de klart å beholde å beholde canadieren. det var en genistrek av daværende daglig leder Svein Erik Edvartsen og klubbens styre å gi mannen en fireårskontrakt for to år siden. Mot VIF var 32-åringen kampens store spiller og noterte seg for tre scoringer mot erkerivalen.

Les mer om

  1. Ishockey
  2. Vålerenga hockey