Jubeljentene får norsk godteri

<p><strong>QINHUANGDAO:</strong> Firkløver, Søppeldynga og Godt & Blandet er blant det fotballjentene kan glede seg over i dag.</p>

QINHUANGDAO, KINA, ,20080807:En munter trener i fotball for kvinner ,Bjarne Berntsen, fikk "prøvekjøre" lagbussen etter treningen i Qinhuangdao torsdag. Berntsen har jobbet litt som bussjåfør.Foto: Lise Åserud / SCANPIX
  • Birger Løfaldli
    Birger Løfaldli

Gøril Kringen, som nylig kom til Kina som observatør for det norske laget, har nemlig med seg godsaker.

— De bestilte godteri hjemmefra, smiler Kringen, som i natt norsk tid var på plass på trening sammen med det øvrige støtteapparatet, samt reservene fra gårsdagens kamp mot USA.

Over 30 grader i skyggen

Startelleveren slapp ikke til på fotballbanen, hvor det var godt over 30 grader i skyggen. Berntsens elleve utvalgte gjennomførte i stedet en lett restitusjonsøkt.

— Nå er det vanvittig viktig ikke å tro at vi er puljevinnere, påpeker Gøril Kringen til adressa.no.

Norge sjokkåpnet med to mål allerede etter fire minutters spill i går. Leni Larsen Kaurin og Melissa Wiik sikret norsk seier mot de amerikanske OL-favorittene. Mens det norske laget kunne juble i Qinhuangdao, var Gøril Kringen på plass i Tianjin for å se Norges mulige kvartfinalemotstandere.

Guro slet med å få sove

— Jeg så kampene mellom Kina - Sverige og Canada - Argentina. Jeg fikk delvis bekreftet det vi vet og fikk ingen store overraskelser, sier Kringen.

Røa-spiller Guro Knutsen var blant dem som fikk komme inn som innbytter i går. Hun var på plass på treningsfeltet etter en natt med ikke spesielt mye søvn.

— Jeg slet med å få sove. Jeg var så gira. Jeg forsøkte å gjøre alt for å få sove. Så tv-serie sammen med romvenninne Lene Mykjåland, løste kryssord og spilte sudoko, forteller Knutsen.

Boblebad og fotballkamp

Stemningen er god i den norske troppen. Resten av dagen i dag blir i all hovedsak benyttet til avslapping.

— Jeg skal se Italia - Honudras. I tillegg blir det en tur i boblebadet, sier Knutsen.

Norge møter New Zealand i sin andre OL-kamp på lørdag.