Sport

Henrik Kristoffersen vurderer å ta Red Bull-nei til EFTA-domstolen

Alpinstjernen tapte i retten, men gir ikke opp.

Henrik Kristoffersen ønsker å kjøre med Red Bull-logoen på hjelmen og er forberedt på å ta saken til EFTA-domstolen. Foto: REUTERS/Christian Hartmann
Les også

Kristoffersen tapte første runde i retten - får ikke kjøre med egen reklame

Henrik Kristoffersen er forberedt på å ta Red Bull-saken helt til EFTA-domstolen for å få kjøre med energidrikkens logo på hjelmen, skriver VG.

Der sier Lars Kristoffersen, Henriks far, til avisen. Fredag kom avgjørelsen som avslo Kristoffersens ønske om å inngå midlertidig avtale med Red Bull som omfatter profilering på hjelmen inntil en rettskraftig dom foreligger.

Lars Kristoffersen forteller til NRK at de ikke vil anke kjennelsen.

Advokat Anne-Lise H. Rolland sa til NTB like etter at kjennelsen ble offentliggjort at Kristoffersen har én måneds ankefrist. Den vil han altså ikke benytte seg av.

Kristoffersen-leiren er imidlertid forberedt på å ta saken helt til EFTA-domstolen i Luxembourg dersom det blir nødvendig.

- Vi venter jo fortsatt på den dommen. Nå leser vi grundig gjennom hva som er lagt som grunnlag for avgjørelsen. Vi er forberedt på å ta saken inn for EFTA-domstolen, sier Lars Kristoffersen. Han forteller videre til avisen at sønnen er skuffet etter kjennelsen.

(©NTB)

Les mer om

  1. Henrik Kristoffersen
  2. Luxembourg