Sport

Ruud møter stjernespiller i første kamp etter koronapausen

Tennisproffen Casper Ruud gjør comeback etter koronapausen når han tirsdag møter verdenstreer Dominic Thiem, melder Eurosport.

Casper Ruud under en tennisturnering i Oslo tennishall i koronapausen. Nå skal han gjøre comeback mot topp motstand. Foto: Foto: Tore Meek / NTB scanpix

  • NTB

Ruud er blant de inviterte deltakerne i Thiems oppvisningsturnering som går av stabelen i østerrikske Kitzbühel denne uka. Thiem (26) har sikret seg 16 ATP-titler og er rangert som nummer tre i verden.

Han møter Ruud til dyst i åpningskampen tirsdag, mens Ruud også skal i aksjon mot Jan-Lennard Struff (nummer 34 i verden) og Andreij Rubljev (nummer 14 i verden) onsdag og torsdag.

Dominic Thiem har invitert Casper Ruud til Østerrike. Foto: ISSEI KATO / NTB Scanpix

– Det blir spennende og gøy å spille kamp igjen. Det blir jo en pangstart med tøff motstand, men jeg følger meg klar, sier Ruud til Eurosport.

– Vi kom lørdag, og har fått søndag og i dag til å forberede oss litt. Formen kjennes bra, og jeg håper det blir en bra match i morgen og i de to andre kampene jeg skal spille, tilføyer han.

Ruuds kamper vises på Eurosport. Nordmannen er rangert som nummer 36 i verden

– Casper har trent veldig bra i koronapausen, så målet er selvfølgelig å gjøre en bra kamp. Casper går for å vinne, sier pappa og trener Christian Ruud til Eurosport.

(©NTB)

Les også

  1. Tennisstjerner vender ryggen til Djokovic. Nå har verdenseneren testet positivt for korona.

  2. Festende tennisstjerner avslørt i video

  3. Laila (53) begynte nylig med tennis. Slik lykkes du med en helt ny idrett som voksen.

  4. Så mye tjener verdens best betalte idrettsutøvere

Les mer om

  1. Christian Ruud
  2. Casper Ruud
  3. Tennis
  4. Dominic Thiem