- Trist for dem som er involvert

Langrennstoppene er ordknappe etter nattens ulykke i Trondheim.

svp://26504?view=adressa
  • Birger Løfaldli

TRONDHEIM (adressa.no): - Det er trist for dem som er involvert. Det er ikke noe annet å si, kommenterer landslagssjef Vidar Løfshus til adressa.no.

LES OGSÅ: Northug hos politiet etter trafikkulykke

Mistenker promillekjøring

Tidlig søndag ble det kjent at to menn i tjueårene var involvert i en utforkjøring på Dalgård i Trondheim, klokken 05.35 i natt. Sjåføren skal ha forlatt ulykkesstedet da nødetatene kom frem. Politiet mistenker promillekjøring og sier at ulykken har skjedd i stor hastighet.

Petter Northugs manager Are Sørum Langås bekrefter overfor adressa.no at bilen som er involvert i ulykken tilhører Petter Northug.

— Petter er i dialog med politiet rundt dette. Slik sett er det en politisak. Det er alt jeg har å si om dette, kommenterer Northugs manager.

Taus Skinstad

Etter en skuffende sesong sist vinter har Northug på ny valgt å stå utenfor landslaget. Lederne på det norske langrennslandslaget hadde imidlertid fått med seg saken da adressa.no var i kontakt med dem søndag.

— Jeg har ingen kommentar i det hele tatt, sier langrennssjef Åge SKinstad.

— Jeg er blitt informert, men har ingen kommentar, sier herrelandslagssjef Trond Nystad.

- Det er veldig synd

Heller ikke tidligere landslagsløper og nå tv-ekspert Odd-Bjørn Hjelmeset ønsker å si veldig mye om saken.

— Dette har for så vidt ikke så veldig mye med langrenn å gjøre. Det er veldig synd, uansett om Petter var med i bilen eller ikke, sier Hjelmeset til adressa.no.

SPORTSDØGNET:

Les også

Northug hos politiet etter trafikkulykke

svp://26504?view=adressa