Coop-sjefen jakter på svar etter ulykken

Northugs sponsor ble kjent med utforkjøringen tidlig søndag morgen.

  • Birger Løfaldli
    Birger Løfaldli

TRONDHEIM (adressa.no): Tidlig søndag ble det kjent at to menn i tjue-årene var involvert i en utforkjøring på Dalgård i Trondheim, klokken 05.35 i natt. Sjåføren skal ha forlatt ulykkesstedet da nødetatene kom frem. Politiet mistenker promillekjøring og sier at ulykken har skjedd i stor hastighet.

LES OGSÅ: Northug hos politiet etter trafikkulykke

LES OGSÅ: — Trist for dem som er involvert

Informert i ni-tiden

Petter Northugs manager Are Sørum Langås bekrefter overfor adressa.no at bilen som er involvert i ulykken tilhører Petter Northug.

— Petter er i dialog med politiet rundt dette. Slik sett er det en politisak. Det er alt jeg har å si om dette, kommenterer Northugs manager.

Coop ble Northugs hovedsponsor etter at skistjernen gikk ut av landslaget. Selskapets toppsjef Svein Fanebust forteller til adressa.no at han ble informert om ulykken i ni-tiden søndag morgen.

Kontaktet av manageren

— Akkurat nå har jeg ikke tilstrekkelig kunnskap om saken. Jeg vet at Petter Northugs bil er involvert. Det jeg har lest om saken har jeg sett på adressa.no. Nå skal vi bruke tid på å skaffe oss oversikt i saken. Inntil jeg vet det jeg trenger å vite vil jeg ikke kommentere noe, sier Fanebust til adressa.no i 13-tiden søndag.

- Når ble du kjent med saken?

— Litt over klokken ni i dag. Jeg ble kontaktet av Petters manager, sier Fanebust.

Ordknapp landslagsledelse

— Jeg regner med å bli oppdatert i saken fra nå av og har avtale med Are (Sørum Langås, Northugs manager) om å snakke med ham i løpet av den nærmeste timen, fortsetter Coop-toppen.

Ledelsen i det norske langrennslandslaget er kjent med saken, men ønsker ikke å si mye.

— Det er trist for dem som er involvert. Det er ikke noe annet å si, kommenterer landslagssjef Vidar Løfshus til adressa.no.

SPORTSDØGNET: