- Siktet '91-modell avhøres i kveld

Mannen har blitt behandlet på St. Olavs Hospital.

svp://26507?view=adressa
  • Lorns Bjerkan
  • Børge Sved

Under en kort pressekonferanse like før klokken 17 opplyste politiet at de i kveld skal avhøre '91-modellen, som er siktet for promillekjøring, etter at bilen til Petter Northug havnet i autovernet på Dalgård i Trondheim natt til søndag.

Mannen, født i 1991, fikk behandling på St. Olavs Hospital for å ha brekt kragebeinet og er også blitt sjekket for hodeskader, opplyste politiet.

1986-modell avhørt

I tillegg til '91-modellen er en mann født i 1986 siktet for promillekjøring i saken.

— Vedkommende har blitt avhørt, og han er dimitert, opplyser krimvaktleder Bård Jacobsen ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

PRESSEKONFERANSE: Krimvaktleder Bård Jacobsen og politiet i Trondheim kaller inn til ny pressekonferanse som omhandler ulykken som involverte Petter Northugs bil.

På direkte spørsmål vil ikke politiet bekrefte at det var Petter Northug som satt i bilen.

Under pressekonferansen bekreftet Jacobsen opplysningene som så langt er kjent i saken.

Stakk fra stedet

De fortalte om at sjåføren stakk fra stedet og at han senere ble lokalisert på sin egen adresse. Vedkommende ble deretter brakt til sykehuset til sjekk, og videre til politihuset for avhør.

Den skadde passasjeren ble etter ulykken tatt vare på av en bilist.

Petter Northugs manager Are Sørum Langås har tidligere søndag bekreftet at politiet har vært i dialog med Petter Northug i forbindelse med ulykken.

SPORTSDØGNET:

svp://26507?view=adressa