Meninger

Doddo-bloggen: Gratulerer med sølvet!

<p>Doddo mener Brann tapte finalen fortjent</p>

bilde
  • Doddo
    Doddo

Rett før kampstart ble det på hver halvdel av Ullevaal-matten sluppet ut hundrevis av ballonger. Jeg registrerte at alle de oransje og blå ballongene steg lett og fint til himmels, mens de røde og hvite slet med å komme seg løs fra nettet. De ville liksom ikke opp. Jeg fryktet at det var et tegn.

Det viste det seg å være . Aalseund spilt lett og trygt, og steg til slutt til himmels, mens Brann slet med å etablere et eget spill. Det virket ikke som om de ville.

(Artikkelen fortsetter)

svp://99532?view=ap

Sorry Bergen VIDEO: Reaksjoner Brann

Etter den fantastiske seieren over Rosenborg i forrige uke, hadde jeg et berettiget håp om Brann-seier i dag. Aalesund er tross alt et lag som i løpet av denne sesongen har variert veldig i sine prestasjoner, og som stort sett har tatt seirene sine på kunstgress. Den eneste jeg fryktet hos sunnmøringene var Barrantes, Aalesunds kreative og målfarlige spiller. Han er normalt innblandet i alt som Aalesund skaper. Det ble han dessverre også i cupfinalen.

Det ble tidlig klart at Brann ikke hadde noen spesielle planer for å stoppe Barrantes . Han fikk vandre fritt på Branns banehalvdel. Han både begynte og avsluttet Aalesunds angrep, var snart på det ene kanten, snart på den andre, driblet, skjøt, scoret. Han alene gjorde Branns midtbane til statister.

(Artikkelen fortsetter)

svp://99534?view=ap

-Håper det blir 7 år til neste gang.. VIDEO: Reaksjoner utenfor Ullevaal

For det var på midtbanen vi tapte denne kampen. Den anonyme trioen Mjelde, Holmvik og Bajter var alltid noen meter unna Barrantes og Morrison. Aalesund fikk trille ball uforstyrret, men guttene våre ble løpende i mellom. De få gangene Brann hadde ballen var det ingen på Branns midtbane som evnet å slå kreative og presise pasninger. Det var ingen av dem som gikk på løp. Det fantes ikke kantspill.

Brann var tunge, tafatte og stasjonære .

Det er bare å gratulere Aalesund med Kongepokalen. De var best og vant fortjent .

Men samtidig vil jeg gratulere Brann med sølvet. For det en stor prestasjon å komme seg helt til finalen. Spesielt med tanke på at Brann bare spilte én hjemmekamp i årets Norgesmesterskap.

(Artikkelen fortsetter)

svp://99541?view=ap

— Vi har slukket Brann! VIDEO: Vi fulgte begge lags supportere under kampen

Les også

  1. Doddo-bloggen: Derfor vinner Brann

  2. Det oransje mareritt

  3. Matland: &ndash; Det er helt fantastisk!

Les mer om

  1. Fotball
  2. Sportsblogger