Hoppe etter Wirkola

BLOGG: Oilersbloggen er tilbake!

Ruben Smith blogger om Oilers.
  • Ruben Smith
Kommentar
Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Mitt navn er Ruben Smith, og jeg skal "hoppe etter Wirkola" ( les L P Nagel) og videreføre Oilersbloggen.

I årets blogg vil jeg forsøke å ta dere med på innsiden av Oilers-garderoben og fortelle om hva vi spillerne ser og opplever gjennom en hockeysesong. En sesong som allerede er godt i gang selv om det er ca. tre uker igjen til seriestart. Vi har allerede fått en hockeyleksjon av det svenske topplaget Färjestad, vunnet Ironman, løpt 4444 trappetrinn på Flørli, lagt inn en solid dose med trening og hatt kick-off for supportere med internkamp.

Fremover skal vi spille turneringer i Slovenia, Sveits og Sverige slik at gullformen er inne allerede til første serierunde.

Denne helgen befinner vi oss i Bled i Slovenia. Her skal vi ut i en turnering med tre kamper på tre dager hvor vi får testet hvor vi står så langt. Motstanden er tøff, slovenske Olimpija Ljubljana, Jesenice og franske Briancon vil garantert by på motstand.

Forhåpentlig vil dette gi oss en mulighet til å få satt laget litt og se hvordan vi ligger an som lag. Når det er sagt så ser troppen veldig bra ut! Vi har god bredde og noen nye spillere som det lukter svidd av. Jeg tror også at det å reise på tur og tilbringe mye tid sammen gjør det lettere å bli kjent med de nye slik at de glir godt inn i laget allerede nå.

Ny oppdatering i bloggen kommer nok på søndag. I mellomtiden ønsker jeg å vite hva DU ønsker at jeg skal skrive om?