Meninger

Avgang med bismak

<p>Petter Rasmus liker ikke måten Erik Hamrén forlater Lerkendal på. <i> <strong>Les bloggen!</strong></i></p>

FotballLa Manga 201020.02.2010Foto: Kasper Wikestad, DigitalsportOla By Rise - Nils Arne Eggen - Erik Hamren - Harald Pedersen - alle med tilknytning til Rosenborg
  • Petter Rasmus

Seks kamper. Fire i eliteserien og et par cupkamper. Det er det som etter all sannsynlighet gjenstår for Hamrén før han kan stemple ut for godt fra Brakka.

Og jeg liker ikke konturene av hvordan Hamréns RBK-exit ser ut til å bli.

Da han kom i 2008, lå laget på niendeplass. Omtrent umiddelbart pekte pila oppover for RBK, og ved sesongslutt hadde laget klatret til femte.

Og pila gikk gjennom taket i løpet av fjorårssesongen. Da gullet ble sikret med tretten poeng. Tretten poeng! Dersom RBK slår et skrantende Stabæk i morgen, så er sesongstarten identisk med jubelsesongen i fjor. Er du klar over det?

  • Vi følger Rosenborg: Siste nytt om klubben her

Likevel virker det som mange nesten ikke kan vente på Mesterens tilbakekomst.

DA skal alt bli så meget bedre! Det savnede offensive gladspillet vil komme over natta, målene vil renne inn, og enkelte spillere som nå underpresterer vil framstå som blankpolerte fotballguder. For ikke å snakke om kvaliken til Mesterligaen. -Det er jobb for Eggen ja!

Jeg liker det ikke. For det første fordi Hamrén fortjener bedre. Og ikke minst fordi forventningene til det som skal komme er for drøye. Selv for Eggen.

VIDEO: Skråblikk på 9. serierunde:

Bikiniprat, kampsport og fremtidsbriller

Totalt useriøs oppsummering av niende serierunde

svp://94518?view=ap

Bikiniprat, fremtidsbriller og kampsport

Les også

    Les mer om

    1. Fotball
    2. Sportsblogger