Meninger

HP-blogg: Vi er videre. Det er det som teller.

<p>Seier er det eneste som betyr noe i cupen, skriver HP.</p>

Stavanger 20110425.Eliteserien fotball, Viking - Strømsgodset. Vikings Åge Hareide under eliteseriekampen mellom Viking og Strømsgodset på Viking Stadion mandag.Foto: Tommy Ellingsen / Scanpix
 • Hans Petter Jørgensen

Viking er videre i cupen. Det er egentlig det eneste som teller i slike kamper. Jeg fikk ikke sett hele oppgjøret, men det jeg så viste et Viking-lag som hadde rimelig kontroll på kampen. 3-0 er mer enn nok, og spissduoen Sæternes/Nevland fikk begge hvert sitt mål.

Tiden da tippeligalag tar lett på tidlige cuprunder er forbi. I fjor røk Brann i andre runde, i år røk VIF. Viking stilte derfor med en tilnærmet toppet mannskap mot Staal. Det betydde også at Berisha og De Lanlay var i startelleveren, et noe merkelig valg etter Hareides utspill tidligere denne uken. Var ikke disse to slitne, Åge?

Det mest gledelige med dagens kamp var at Åge gikk ut i en slags 4-4-2 med Sæternes og Nevland på topp. Jeg håper det kan bety at samme formasjon benyttes på mandag. Det merkeligste med dagens kamp var at Gyan ikke fikk spilletid, og at Landu fikk en omgang på midtbanen. Tiden som potet er tydeligvis ikke over for Landu Landu.

Staal gav oss god motstand , og sørget for en flott ramme rundt kampen. 2500 tilskuere er imponerende, og klubben fra Jørpeland kan virkelig være stolte av både innsats og arrangement. La oss håpe at Staal i cupen er et godt omen. Sist gang vi slo dem ut i NM var i 2001¿

Noen stor kamp var dette ikke , men Viking var effektive og gjorde det de måtte. Ingen baklengs, og tre mål av våre offensive spillere er også noe vi kan glede oss over. Nå som vi er videre til 3.runde håper jeg på Sandnes Ulf. Et skikkelig nabooppgjør mellom Stavanger og Sandnes hadde skapt mye herlig rivalisering!

Hva mener du: Hvordan opplevde du kampen? Og hvem vil du ha i 3.runde?

HP

 1. Les også

  Effektive Viking hindret ny Staal-bombe

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  KULTUR
  Publisert:

  Hun ble trukket penger via suspendert Facebook-konto: – Ingen hjelp fra Meta

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5