Berget Skjølsvik blir blogger hos oss

Sandnes Ulf-kaptein vil dele sine inntrykk med deg.

Sandnes Ulf-kaptein Aksel Berget Skjølsvik lover Aftenbladets lesere innblikk i hva som skjer på innsiden av klubben i sin nye blogg. Her fra fjorårets seriekamp mot Viking.

Sandnes (aftenbladet): -Jeg håper å kunne gi leserne et innblikk og servere mer informasjon om hva som skjer på innsiden i Sandnes Ulf. Kanskje kan det også føre til mer blest rundt klubben, sier Aksel Berget Skjølsvik.

Aftenbladet har lenge hatt blogger om både Viking og Oilers. Begge er svært populære og blir mye lest.

Nå har vi også inngått en avtale om at Aksel Berget Skjølsvik skal skrive om Sandnes Ulf denne sesongen.

26-åringen skal ta opp både sportslige og andre temaer som rører seg rundt klubben og i fotball-Norge. Sandnes Ulf-kapteinen, som ble hentet til Molde fra Rosenborg i 2007, har etter hvert opparbeidet seg en solid erfaring og kompetanse i fotballens verden.

Han kom til Sandnes Ulf i 2011 og framstår på mange måter som bærebjelken i klubbens eliteseriehistorie.

— Jeg fikk fire i norskkarakter på videregående, men i bloggen skal jeg heldigvis ikke skrive dikt. Dette skal bli artig. Jeg gleder meg både til sesongen og skrivingen. Jo dårligere vi spiller, jo mer trykk skal det bli i bloggen, lover han.

Berget Skjølsvik første blogg kommer i løpet av helgen. Fredag spiller laget privatkamp mot Sandefjord i Randaberg Arena.