«Rosenborg har våknet. Hvordan skjedde det?»

KOMMENTAR: Stemningen i Trondheim akkurat nå er i ferd med å nærme seg det vi opplevde under Ajax-kampene.

CHAMPIONS LEAGUE I SIKTE: RBK-trener Eirik Horneland (i midten) følger sine elever under mandagens treningsøkt på Lerkendal. Fra venstre Mike Jensen, Alexander Søderlund, Gjermund Åsen, Pål André Helland og Marius Lundemo. Med et godt resultat i Slovenia onsdag kveld er håpet om spill i Champions League større enn på mange år. Foto: MORTEN ANTONSEN
  • Birger Løfaldli
Dette er en kommentar. Kommentarene skrives av Aftenpostens kommentatorer eller fast tilknyttede spaltister. Kommentarene gir uttrykk for skribentens analyser og meninger. Hvis du ønsker å svare på kommentaren, kan du lese hvordan her.

Tilskuerne sviktet, Rosenborg tapte kamper og turbulensen var kraftig. Det ble diskutert om Eirik Horneland burde få sparken. Mange av dem som hadde vært uenige i avgjørelsen om å kvitte seg med Kåre Ingebrigtsen for et år siden kom på banen. Slik Rosenborg spilte, der de ble most av Molde, ydmyket av Haugesund, Bodø/Glimt og Stabæk, og slått ut av cupen mot Aalesund, var det lett å latterliggjøre styrets beslutning om å kvitte seg med treneren som vant tre strake seriegull før han mistet jobben.

Nå er bildet noe annerledes.

Les hele saken med abonnement