Nå må AaFKs styre på banen

<p>Hvor lenge kan AaFK-ledelsen holde seg i skjul? Kjetil Rekdal har gått til frontalangrep på klubbens manglende ambisjoner uten at de som bestemmer sier noe imot ham.</p>

Bjarne Hågensen og Henrik Hoff legger frem tallene fra 2009.

Søndag spilte AaFK sesongens siste bortekamp i serien, og det ble et nytt klart tap. Samtidig kunne nabo Molde juble for et nytt seriemesterskap. Dermed gikk AaFK gjennom de 15 seriekampene med kun én seier, og en tabellplassering rett over nedrykksstreken.

Kjetil Rekdal er oppgitt — han slår nærmest fast at slik det ser ut akkurat nå er AaFK dømt til å kjempe med ryggen mot veggen i 2013. Og det kan han dessverre ha rett i. Det er noe totalt humørløst over AaFK denne høsten, og med Jason Morrison på veg bort, kan AaFKs situasjon bli enda dystrere.

Taust

Det er utrolig at ikke Henrik Hoff og/eller Kjell Tennfjord har svart på Rekdals kritikk, som har foregått hele forrige uke. Og som neppe gir seg med det første.

Hvilke planer har egentlig AaFK-ledelsen for kommende sesong? Det synes opplagt at klubben skriker etter nytt blod i stallen, men AaFK snakker fortsatt om kun én til to spillere i tilgang.

Det må gå an å ha en mer offensiv tilnærming til dette problemet. Det er få penger til innkjøp, men AaFK har tidligere hatt suksess med diverse tango-pooler. Hvorfor ikke dra i gang en ny? AaFK har fortsatt trofaste støttespillere i næringslivet, som neppe liker det som er i ferd med å skje.

Så kom igjen Bjarne Haagensen – rull i gang en ny spiller-pool raskest mulig!

Få siste sportsnytt rett på din Twitter-konto. Følg 100% Sport