Meninger

Blogg: Riktig å la dem gå?

<p>Tre spillere er ferdige i Brann.</p>

branngjeng
  • Doddo
    Doddo

Dermed ble det klart at Håkon Opdal, Bjørnar Holmvik og Bjarte Haugsdal ikke får fornyet kontraktene sine med Brann. Det viser at Rune Skarsfjord har en klar plan med det han driver, og at han ikke er redd for å satse på unge spillere. For samtidig som denne troikaen blir avskiltet, får ungdommene Kristoffer Larsen og Kristoffer Barmen forlenget sine kontrakter.

Det er vemodig at Håkon Opdals epoke som Brann-keeper snart er over. Han har vært i Brann i hele elleve sesonger. Han har vært med å vinne seriegull med Brann, han har vunnet cupgull, vært kaptein, vært på landslaget, og blitt kåret til Norges beste keeper to år på rad. Det er en klippe vi tar avskjed med.

Men det er et riktig valg. Håkon Opdal har en fantastisk CV å vise til. En slik mann kan ikke være andrekeeper i Brann. Det er begge parter enige om. Det er ikke annet å gjøre enn å ønske den sympatiske keeperen lykke til videre på ferden.

I sin tredje sesong lyktes omsider Bjørnar Holmvik i Brann-trøyen. Han har vært delaktig, spesielt på vårsesongen, i Branns suksessrike sesong. Det er litt overraskende at Skarsfjord ikke vil ha ham med videre. Han hadde akseptert lavere lønnsbetingelser, og han hadde akseptert å vært reserve, slik han ofte har vært i år. Det kan ikke bety annet enn at Skarsfjord har nye talenter i sikte. Spillere han har mer tro på, spillere som er enda bedre – og det lover godt.

At Bjarte Haugsdal må gå er mindre overraskende. Han har vært i klubben i tre år, og hvis vi ser bort fra hjemmemøtet mot Sogndal, har han aldri markert seg i særlig grad som Brann-spiller.

Hva mener du? Er det riktig å la dem gå?

Les også

  1. Haugsdal trener med AGF

  2. Holmvik holder kortene tett til brystet

  3. Brann kvitter seg med tre spillere

Les mer om

  1. Fotball
  2. Sportsblogger