Meninger

RBK tenkte like stort som United gjør nå

KOMMENTAR: I Manchester nevnes Ole Gunnar Solskjær i samme slengen som Zinedine Zidane og Arsène Wenger. Det var navn på dette nivået RBK diskuterte på sensommeren.

ER BLITT DISKUTERT: RBK-ledelsen, her vel styreleder Ivar Koteng skal ha diskutert både Arsène Wenger (til venstre) og Ole Gunnar Solskjær som aktuelle Rosenborg-trenere de siste månedene. Nå linkes både Wenger og Solskjær til Manchester United.

Det høres ut som en drøm, men det kan faktisk bli en realitet. Etter at Jose Mourinho fikk sparken i Manchester United, spekuleres det heftig i britiske medier om hvem som skal overta. Da The Sun tirsdag ettermiddag lanserte navn som Zinedine Zidane, Arsène Wenger og Tottenhams suksesstrener Mauricio Pochettino, var toppsaken til lokalavisa Manchester Evening News at Moldes Ole Gunnar Solskjær er i «pole position» til midlertidig å overta ansvaret for en av verdens største fotballklubber. Klubbens mål er på sikt å hente verdens beste trener.

Skjer det, vil det toppe alt norske trenere tidligere har opplevd. Bare at det spekuleres så varmt rundt hans kandidatur, viser hvor hett navn Solskjær fortsatt har i England og i særdeleshet i Manchester.

Les hele saken med abonnement