Meninger

«Det som gir meg håp er ikke Brann, men Branns publikum»

DODDOBLOGGEN: Branns supportere er så gode at de kan klare mesterstykket med å løfte Brann frem til en seier over Sogndal. 

Doddo mener at Brann-supporterne kan bli helt avgjørende for kamputfallet i skjebnekampen mot Sogndal på søndag.
 • Doddo

Det som uansett er positivt med denne ekstremt negative, skuffende, tragiske, tragikomiske, trøstesløse og pinlige sesongen, er at den er snart er over. I uke etter uke har vi blitt ydmyket på det aller groveste. I noen få øyeblikk har Brann riktignok glimtet til og gitt oss et snev av håp, men det er også alt.

Les også

13 lyspunkter ved at Brann rykker ned

Høydepunktet kom i desember da Rikard Norling ble ansatt. Presskonferansen der han proklamerte at Brann skulle kjempe om gjeve titler, var en fest. Siden gikk det strake veien nedover. Vinterens treningskamper var svake, åpningen på sesongen var katastrofal, og så ble det bare verre og verre. Brann har vært grisedårlige fra begynnelse til slutt.

Snart er det over, takk og pris.

 • Sett opp laget du mener bør starte mot Sogndal!

Heldigvis er fotballen skapt slik at den alltid ruller videre, det kommer alltid en ny sesong. Om et halvt år kan Brann starte med å rette opp alle feiliene fra i går, fra forrige uke, fra i fjor, fra de sju siste årene.

Brann-blogger Doddo.

Det store spørsmålet er om den sesongen blir i eliteserien, eller ute i ingenmannsland, også kalt 1. divisjon.Det er fortsatt teoretisk mulig å bevare plassen, men la oss være ærlige: Sjansene for at det skal skje er minimale. For å få fornyet kontrakt i eliteserien må Brann prestere i fire kamper på rad. Når gjorde de det sist? Det er overkommelige motstandere de skal møte i de to siste serierundene og i eventuelle kvailifiseringskamper, men det har jo ikke noe å si. I år taper Brann mot gode lag, de taper mot middelmådige lag, og de taper mot svake lag.

Jeg er redd for at enden er nær.

Les også

Tore Strand vil se dette laget mot Sogndal

Det som gir meg håp er ikke Brann — eliteseriens største skuffelse, men Branns publikum - eliteseriens aller beste. Branns supportere er så gode at de kan klare mesterstykket med å løfte Brann frem til en seier over Sogndal.

Det er håpet, det er halmstrået som som hele byen og laget henger og slenger i.

Les også

 1. Se Ballsparks maraton-sending fra Brann-trening

 2. Dette kan bli Branns nye hverdag

 3. Ordføreren vil vrake Pedersen til Sogndal-kampen

 4. Doddo: - 96 prosent. Det er det vi Brann-fans vil trenge...

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt28178354233159
2Molde28175665362956
3Viking2815675546951
4Lillestrøm2813694437745
5Rosenborg28128853391444
 • Champions League-kvalifisering
 • Conference League-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Les mer om

 1. Fotball
 2. Sportsblogger
 3. SK Brann
 4. Sogndal
 5. Eliteserien