Meninger

HP: «Noen sier at en dårlig generalprøve betyr en god premiere. Jeg tror ingenting på det».

BLOGG: Jeg tror ikke vi skal legge altfor mye i denne treningskampen. Det virket ikke som Viking-spillerne gjorde det heller.

VIKING-BLOGGER: Hans Petter Jørgensen.
  • Hans Petter Jørgensen

VIKING-START 1-0

For søndagens generalprøve var slakke greier. Det var dårlig tempo både med og uten ball, det var noe dødt og planløst over laget som hadde fått tillit i landslagsspillernes fravær. Alle endringene forklarer noe, men jeg hadde forventet mer av spillere som kunne imponert trenerteamet i kveld.

Les også

  1. Vikings målscorer kan forsvinne

  2. Viking-sjefen: - Ser ikke ut som vi vil spille

  3. Heldig Viking-seier i svak generalprøve

Juniorer med spilletid

Den positive beholdningen var juniorene som fikk spilletid utover i annen omgang. Stian Michalsen var positiv med flere dribleraid som skapte uro i Start-forsvaret, og Martin Hummervoll sørget for kampens eneste mål. De to som startet på topp, Abdullahi og Chikere, fikk til relativt lite foran mål. Abdullahi er bare 18 år, og fremdeles fersk. Han viser glimt av et spennende potensiale. Når det gjelder Chikere ser det dessverre ut som toget er gått. Han virker nærmest utilpass utpå banen, og har ikke utviklet seg siden han kom til klubben. Gi heller juniorene sjansen.

Martin Hummervoll scoret Vikings og kampens eneste mål.

Skuffende var også midtbanen der verken Thioune eller Hoseth fikk til særlig mye. Ingen av dem viste noe som gjør dem aktuelle for startplass mot Mjøndalen. Joackim Jørgensen måtte ut med skade midtveis i annen omgang, men vi får håpe det ikke var noe alvorlig. Han trengs på den midtbanen.

Han ble rundlurt, overspilt og fraløpt på backen sin. For øyeblikket ser det ut som kantspiller Thorsteinsson mangler både gnist, sprut og selvtillit.

Potet-Nisja som stopper

Da Jørgensen måtte ut, droppet Vidar Nisja ned som midtstopper. Den jobben løste Vikings potet på solid vis.

På venstrebacken viste Steinthor Thorsteinsson med all mulig tydelighet at han ikke er noen forsvarsspiller. Han ble rundlurt, overspilt og fraløpt på backen sin. For øyeblikket ser det ut som kantspiller Thorsteinsson mangler både gnist, sprut og selvtillit.

Dette var ingen god generalprøve mot et svekket Start-lag. Noen sier at en dårlig generalprøve betyr en god premiere. Jeg tror ingenting på det.

En god generalprøve er absolutt å foretrekke. Det gir deg trygghet i en stressende periode, en trygghet som også gir en god premiere.

Da er det greit å vite at Viking har spillere i bakhånd, spillere som garantert ikke mistet plassen til konkurrentene etter dagens sløve forestilling.

Hva mener du? Hvordan opplevde du kampen? Hvem skuffet deg mest?

Les mer om

  1. Fotball
  2. Sportsblogger
  3. IK Start
  4. Viking FK