Meninger

«Sist en stjerne satt her, endte det i tårer»

KOMMENTAR: Konferanserommet nærmest RBKs treningsfelt Skoglunden blir benyttet kun til store anledninger. Dette er en slik.

Vanskelig oppgave: Det er ikke umulig, men Mike Jensen og Eirik Horneland har en svært tøff oppgave i vente etter 0–2 i første kamp mot Dinamo Zagreb. Her på pressekonferansen på Lerkendal mandag ettermiddag. Foto: KIM NYGÅRD

LERKENDAL: Lerkendal stadion var et fantastisk syn sett fra VIP-lokalene på hovedtribunen rundt 30 timer før kampstart. Perfekt gressmatte, til forskjell fra den i Zagreb, strøkne Champions League-reklameskilt langs sidelinja og et augustvær som har potensial til å gjøre de to-tre siste timene av tirsdag 27. august i Trøndelag magiske.

Fem TV-kameraer, 14 journalister og fotografer, samt RBK-lederne Tove Moe Dyrhaug og Trond Alstad var på plass i konferanserommet som ligger nærmest treningsfeltet Skoglunden like før klokken 13 mandag. Stig Inge Bjørnebye gikk med telefonen til øret i rommet utenfor. Lokalet, som Rosenborg tar i bruk ved de største anledningene, var også striglet med merker fra de eksklusive UEFA-sponsorene.

Les hele saken med abonnement