Skiskyting

Her stjeler han pallplassen fra lillebror

Da Tarjei Bø gikk frem for å gratulere den til tider uovervinnelige lillebroren, tok han grep.

Her har femtemann i fellesstarten i Ruhpolding akkurat stjålet toppen av pallen fra Johannes Thingnes Bø. Storebror Tarjei nøyde seg ikke bare med å gratulere broren, han tok også over toppen av pallen og jublet som en vinner.
  • Kurt B. M. Haugli
    Journalist

RUHPOLDING: Johannes Thingnes Bø hadde klatret opp på førsteplassen. Det var hans sjette seier for året. Storebror Tarjei Bø gikk inn til en 5. plass og ble dermed også invitert til premieseremoni.

Da han ble ropt opp gikk han selvfølgelig frem for å gratulere broren og vinneren. Men ikke bare han gratulerte han lillebror, han brøytet ham til side. Tok over toppen av pallen og strakte begge armene ut som om det var han som var vinneren.

En liten episode som selvfølgelig brakte frem latteren blant de 25.000 på tribunene.

Les også

Thingnes Bø etter ny Fourcade-duell: – Det må være irriterende for resten

– Jeg måtte lage litt show for publikume. Det er jo så mange nordmenn her og de hadde reist langt. Vi må jo gi dem litt ekstra, sa Tarjei Bø etterpå.

Han er full av beundring for det broren har prestert denne sesongen. Men mener at det kan bli meste laget.

– Vi må jo få være med litt selv også. Suge litt på karamellen.

Han var lenge med i kampen om både seier og pallplass. Men det glapp på siste skyting. En bom og dermed bare femteplass.

– Jeg følte meg veldig bra i dag og er godt fornøyd med å være i teten såpass lenge. Men det var selvfølgelig irriterende med den bommen på siste skyting.

Les mer om

  1. Skiskyting
  2. Tarjei Bø