Martin Nevland flytter til Lillehammer for å bli en bedre skiskytter

Stortalentet i skiskyting, Martin Nevland, viste med all tydelighet i helgen at han er en utøver å satse på i fremtiden. Nå ønsker han selv nye utfordringer, og flytter denne uken til Lillehammer for å bli i enda bedre skiskytter.

Martin Nevland i aksjon under fellesstarten lørdag kveld, hvor han endte som nummer 11. Nå flytter han til Lillehammer for å bli en enda bedre skiskytter.

MELSHEI: 19-åringen slo virkelig gjennom som skiskytter da han ble trippel VM-vinner for junior i vinter. Blinkfestivalen viste med all tydelighet at han ikke har slurvet i sitt treningsarbeid for å bli en enda bedre utøver. Etter en solid prolog fredag kveld, sikret han seg plass i fellesstarten lørdag. Der endte han som nummer 11 i mål, det etter å ha fått mye ødelagt med tre bom på den første skytingen.

– Tre bom på første liggende skyting ga meg ikke noe godt utgangspunkt for resten av løpet, men jeg følte jeg kom inn i en meget bra rytme med god fart i løypen. Dermed klarte jeg å passere en del løpere fram mot vi passerte målstreken. Og avstanden på halvannet minutt til vinneren Lars Helge Birkeland var slett ikke avskrekkende, forklarer Martin Nevland.

Les hele saken med abonnement