Syv sporty julegavetips

Lurer du på hva du skal kjøpe til jul? Her er syv tips.

Her er syv sporty ting du kan gi i julegave til venner og familie.

Usikker på hva du kan kjøpe i julegave til en sporty venn, kone, mann, venninne, søster eller kollega?Her har jeg plukket ut noen av mine favoritter til årets julegaveshopping til han og henne. Disse syv julegavetipsene gir deg mulighet til å både motivere og oppfordre til en aktiv jul og hverdag, med praktiske og smarte ting til både inne— og utetrening.

Mange av disse tipsene kan jeg anbefale på det varmeste etter kortere eller lengre tids bruk, men det er også ting på denne lista jeg ønsker meg selv til jul.

Swix-trøye.

1. Gul supertrøye fra Swix.Swix RaceX Bodywear for menn passer til de fleste aktiviteter, både om vinteren og resten av året. Finnes også i blå, og kortermet, med store reflekspartier både foran og bak. Et annet tips er Swix Racex speed Midlayer.Den kommer til både dame og herre, ull— og syntetmix med høy hals og glidelås. Finnes i fargene svart, rød og lilla/blå.

2. Nye Polar A360. Det er et aktivitetsbånd, med pulsmåling på håndleddet. Den nyeste aktivitetsmåleren fra Polar, som registrerer all aktivitet hele døgnet uten bruk av pulsbelte (det kan kobles til om ønskelig). Enkel tilkobling til app eller nettlogg. Perfekt gave til både mor, far og kjæreste.

3. Flipbelt for oppbevaring av nøkler, bankkort og mobil under aktivitet. Beltet er laget av stretch-materiale og har flere åpninger du putter ting inn i for så å vende beltet innover. Beltet har ingen åpne-lukke mekanisme, men tas på som et skjørt. Ved kjøp av riktig størrelse vil Flipbelt sitte godt under både rolig og mer utfordrende aktiviteter. Det gnager ikke, og kommer i mange farger. Perfekt gave til alle som har irritert seg over løpebelter som glir opp, rister, eller gnager underveis.

Kettlebells

4. Kettlebells for hjemme— og utetrening. Perfekt utstyr til trening om du har liten plass, og ønsker stor mulighet til variasjon og trening. Man kommer langt med et par kettlebells i ulik tyngde. Julekulen på bildet veier 32 kg, men kulene fra Sportmaster pro kommer i vektklasser fra 8 kg og oppover. 5. Sporty ullundertøy til dame. Anbefales til alle som trener utendørs i kulda, eller bare liker å være varm fra innerst til ytterst hele året. Pierre Roberts trenings-BH og boksershortsi merinoull og teknisk materiale skal både støtte og holde deg varm under aktivitet. Finnes i fargene grå, navy og irisblå.

Hodetelefoner.

6. Hodetelefoner fra Miiego. Trådløs lyd på trening er et must for mange, og disse hodetelefonene er blant annet testvinnere på Earbuddy.eu. AL3 freedom finnes i både herre og dameversjon, og er et sikkert julegavetips for de fleste. 7. Gymboss intervalltimer. Dingsen teller sekunder og minutter underveis i treningsøktene, den piper når intervallet skal starte eller avsluttes, slik at du kan trene skikkelig effektivt. Perfekt gave til de både han og henne, og kommer i fagene sort og rosa. Dette er et av mine juleønsker dette året, og vil passe like godt på utetrening som inne i gymsalen.

Les flere Sprek-artikler her: