Hva skjedde egentlig med palmeoljen?
Nordmenn sa plutselig nei til palmeolje. Her er litt av historien om hvorfor det ble slik.
I starten av 2012 var palmeolje en vanlig ingrediens i mange norske matvarer. Ni år senere er den nesten forsvunnet fra maten vi spiser. Hva skjedde egentlig?
– Det er den mest vellykkede kampanjen vi har hatt. Jeg tror egentlig ikke vi har sett en så vellykket forbrukerkampanje i noe land, noen gang, sier Vemund Olsen, seniorrådgiver i Regnskogfondet.
Les hele saken med abonnement
Les også
Vold i barndommen påvirker den fysiske helsen senere i livet. Særlig ett funn overrasket forskeren.
Dette gjør «alle» feil når de faster. Astrid E. Kure (49) har gått ned i vekt og fått bedre helse.
Kona ble kjeftet på av et vennepar. Kan de kreve en ordentlig unnskyldning?
Toppbyråkrat ropte i telefonen: «Hva faen er dette her, da?!»