Verden

Donald Trumps pressetalsmann trekker seg

Sean Spicer sier opp som pressetalsmann for Det hvite hus etter nyansettelse. Sarah Huckabee Sanders tar over.
Verden

Palestiner skutt og drept i under protester i Jerusalem

ISTANBUL (Aftenposten): Minst tre er drept og 190 skadd i konfrontasjoner mellom palestinere og israelske styrker. Det største utbruddet av vold og konfrontasjon på tolv år, sier Midtøsten-forsker.
Verden

Strandet på flyplassen på Kos: – Det ristet i hotellet

Norske Bjarne Nærum og familien befant seg utenfor flyplassen på Kos som ble stengt etter jordskjelvet. Norwegian-flyet de skulle vært på ble omdirigert til Kreta.
Verden

The Washington Post: Trump vurderer å benåde seg selv

USAs president Donald Trumps vurderer angivelig å benåde både seg selv og andre medarbeidere som kan ha samarbeidet med Russland i forkant av fjorårets valg.
Verden

Enda to døde i opptøyer i Venezuela

To menn i 20-årene er døde i opptøyene som herjer i Venezuela. Opposisjonen innledet en streik i landet torsdag for å øke presset mot president Nicolás Maduro.
Verden

28 omkom i bussulykke i India

Minst 28 mennesker omkom da en buss kjørte utfor veien og ned i en kløft nord i delstaten Himachal Pradesh nord i India.
Verden

Trump angrer på utnevnelsen av Sessions

USAs president Donald Trump sier han angrer på å ha utnevnt Jeff Sessions til justisminister. Sessions svarer at han ikke vil trekke seg.
Verden

McCain diagnostisert med hjernesvulst

Den amerikanske senatoren John McCain er diagnostisert med hjernesvulst, heter det i en offentlig kunngjøring fra hans kontor.
Verden

Irakske soldater sier de likviderer tilfangetatte IS-medlemmer

MOSUL/ISTANBUL (Aftenposten): Hevnlystne irakske soldater forteller at de har drept tilfangetatte IS-soldater. I Mosuls gater dukker det opp lik med hendene bundet bak ryggen.
Verden

Kvinnen med miniskjørtet satt fri i Saudi-Arabia

Den unge saudiarabiske kvinnen som ble pågrepet etter å ha gått i miniskjørt i en video som ble lagt ut på nett, er løslatt, opplyser myndighetene i landet.
Verden

Rapport: Nord-Korea foretar henrettelser i skolegårder

Nord-Korea gjennomfører offentlige henrettelser i skolegårder og på markedsplasser, ifølge en rapport publisert av en sørkoreansk ikke-statlig organisasjon.
Verden

Trump og Putin møttes to ganger under G20

Det hvite hus bekrefter at møtet fant sted, men USAs president Donald Trump kaller nyheten om hans andre møte med den russiske presidenten for falsk.
Verden

Trumps helsereform mot full kollaps

Enda to republikanske senatorer sier nei til helsereformen som er til behandling i Senatet. Dermed har ikke president Donald Trump lenger flertall i eget parti for sin erstatning av Obamacare.
Verden

Kraftig jordskjelv i Russland

Et jordskjelv med styrke på 7,7 ble registrert utenfor Kamtsjatka-halvøya natt til tirsdag. 
Verden

Trump beholder atomavtalen med Iran

Den amerikanske president sier han ikke vil trekke USA ut av atomavtalen med Iran, som han lovte å gjøre under valgkampen. 
Verden

Minnemarkering for de omkomne etter MH17

Over 2.000 pårørende deltar i avdukingen av minnesmerket for ofrene fra nedskytingen av et fly fra Malaysia Airlines over Øst-Ukraina for tre år siden.
Verden

Syriske krigsflyktninger spør hvorfor Norge ikke vil ha dem

Hvorfor tar rike Norge imot så få av oss, spør syriske krigsflyktninger i Libanon. Norge har gitt opphold til under 12.000, og innvandringsminister Sylvi Listhaug (Frp) ønsker ikke å øke kvotene.
Til toppen