Verden

Avblåser budsjettkrisen

Demokratene og Republikanerne i Senatet har kommet frem til en avtale som gjør at USA har et statsbudsjett i tre nye uker.
Verden

– Han lyver i snitt 5,9 ganger i døgnet

– Han overdriver ofte sine egne prestasjoner, og han sverter mennesker og programmer han misliker, konkluderer Washington Post.
Verden

Vietnamesisk oljetopp dømt til livstid i fengsel

En vietnamesisk oljesjef, som angivelig ble bortført av vietnamesiske agenter i Berlin i fjor, er dømt til livstid i fengsel av en domstol i hjemlandet.
Verden

Store oljeflak vokser utenfor Kinas kyst

Et iransk skip som begynte og brenne og sank utenfor kysten av Kina, har etterlatt seg tre digre oljeflak. De siste dagene er de blitt tre ganger så store.
Verden

Ny eksplosjon i Malmö

Søndag kveld var det en ny eksplosjon i den beryktede bydelen Rosengård i Malmö. Det er bare fire dager siden det gikk av en ladning ved politistasjonen.
Verden

Norsk forsker tas hånd om av helsepersonell i Kabul

Assisterende direktør på Chr-Michelsens institutt i Bergen, Arne Strand, blir tatt hånd om av helsepersonell etter søndagens angrep på et hotell i Kabul.
Verden

Tyskland: Sosialdemokratene sier ja til Merkel

Det tyske, sosialdemokratiske partiet SPD har vedtatt å innlede formelle regjeringsforhandlinger med statsminister Angela Merkels konservative parti CDU.
Verden

Fem døde under forbudt protest i DR Kongo

Minst fem personer er blitt drept og ytterligere 33 er såret i forbindelse med protester mot president Joseph Kabila i Kongos hovedstad Kinshasa søndag.
Verden

Tysk kvinne dømt til døden i Irak

En tysk kvinne av marokkansk opprinnelse, som er anklaget for å være medlem av jihadistgruppen IS, er dømt til døden i Irak.
Verden

Politi bruker tåregass mot fengselsvoktere

Fengselsansatte i Frankrike har streiket i en uke. Søndag avviste fagforeningene et forslag om løsning, og dermed fortsetter streiken.
Verden

Trump måtte droppe sin egen fest etter budsjettkrise

Budsjettkrisen ble et faktum i samme øyeblikk som Donald Trump markerer sin ettårsdag som president. Dermed må han stå over sin egen fest i Florida.
Verden

Politijakt etter skyting i bolig i Stockholm

Store politistyrker jakter på en gjerningsperson etter at en mann ble funnet skutt og såret i en bolig i Östermalm i Stockholm.
Verden

Høyreekstremister drepte 20 i USA i fjor

Flere mennesker ble drept av høyreekstremister enn av islamske ekstremister i USA i fjor, ifølge organisasjonen ADL.
Verden

Drone reddet tenåringer i nød

En fjernstyrt drone slapp ned en livbøye til to tenåringer som var fanget i kraftige undervannsstrømmer og høye bølger utenfor kysten av Australia.
Til toppen