Verden

IT-skandale kan felle Sveriges regjering

To statsråder har visst om den mulige lekkasjen av gradert informasjon i over ett år. Nå truer opposisjonen med mistillitsforslag.
Verden

Sveitsisk politi jakter på motorsagangriper

Sveitsisk politi leter etter en mann som mistenkes å ha angrepet folk med motorsag i byen Schaffhausen mandag. Minst fem personer er såret.
Verden

AFP: Minst 24 drept i selvmordsangrep i Kabul

Minst 24 personer er drept og 42 skadet i et selvmordsangrep i et nabolag i Kabul i Afghanistan mandag morgen, melder nyhetsbyrået AFP.
Verden

Demonstrasjoner i Polen for åttende dag på rad

Tusener demonstrerer i Warszawa for åttende dag på rad mot det omstridte lovforslaget som gir politikere makten over landets Høyesterett.
Verden

Taliban-opprørere angrep sykehus i Afghanistan

Taliban drepte leger og pasienter før de satte fyr på et sykehus i Ghor-provinsen, ifølge lokale myndigheter. Minst 35 personer ble drept i angrepet.
Verden

Nordmann skadet i jordskjelvet da han fikk murvegg over seg

Martin Bakkejord Skolbekken (22) fra Nes på Romerike ble alvorlig skadet da en murvegg raste over ham under jordskjelvet på Kos i Hellas. Kameratene måtte grave ham frem.
Verden

Turister og fastboende sov ute på Kos

Flere hundre turister og fastboende på den greske øya Kos tilbrakte lørdagsnatta utendørs, etter at et kraftig jordskjelv rystet området natt til fredag.
Verden

Omstridt lov godkjent i Polens overhus

Overhuset i Polens nasjonalforsamling har godkjent en lov som gir politikere makt over landets høyesterett. 
Verden

Qatars emir vil gå i dialog med nabolandene

Qatars emir oppfordrer i et sjeldent intervju om å gå i dialog for å løse den politiske krisen mellom Qatar og de fire nabolandene.
Verden

Verdens største atomubåt seilte gjennom Storebælt

Den russiske atomubåten Dmitrij Donskoj er verdens største. Fredag seilte den i dansk farvann og under Storebæltsbroen, etter at den i flere dager har den seilt langs norskekysten på vei til Østersjøen.
Verden

Over 2.200 drept i Mexico i juni

Minst 2.234 mennesker ble drept i Mexico i juni, ifølge offisiell statistikk. Aldri før har myndighetene i landet registrert så mange drap på én måned.
Verden

Donald Trumps pressetalsmann trekker seg

Sean Spicer sier opp som pressetalsmann for Det hvite hus etter nyansettelse. Sarah Huckabee Sanders tar over.
Verden

Palestiner skutt og drept i under protester i Jerusalem

ISTANBUL (Aftenposten): Minst tre er drept og 190 skadd i konfrontasjoner mellom palestinere og israelske styrker. Det største utbruddet av vold og konfrontasjon på tolv år, sier Midtøsten-forsker.
Verden

Strandet på flyplassen på Kos: – Det ristet i hotellet

Norske Bjarne Nærum og familien befant seg utenfor flyplassen på Kos som ble stengt etter jordskjelvet. Norwegian-flyet de skulle vært på ble omdirigert til Kreta.
Verden

The Washington Post: Trump vurderer å benåde seg selv

USAs president Donald Trumps vurderer angivelig å benåde både seg selv og andre medarbeidere som kan ha samarbeidet med Russland i forkant av fjorårets valg.
Til toppen