Verden

Over 2000 tok farvel med Otto Warmbier. Bisatt i hjembyen.

Opp mot 2 000 sørgende møtte opp i bisettelsen til den amerikanske studenten Otto Warmbier, som døde etter halvannet år i nordkoreansk fangenskap.
Verden

Trump: - Jeg tok ikke opp samtalene med FBI-sjefen

President Trump utelukker ikke at det finnes hemmelige opptak av samtalene han hadde med James Comey. - Men jeg laget ikke, og jeg har ikke, slike opptak, skriver han på Twitter.
Verden

Fanger tortureres og forsvinner i Jemen

Hundrevis av fanger tortureres og har forsvunnet fra hemmelige fengsler sør i Jemen drevet av De forente arabiske emirater i nært samarbeid med USA.  
Verden

Over 30 drept av bilbombe utenfor bank i Afghanistan

Lærere og soldater sto i kø for å hente lønnen sin da en bilbombe eksploderte rett utenfor en bank sør i Afghanistan. Minst 36 personer ble drept.
Verden

Rådmann går av etter dødsbrannen i London

Administrasjonssjefen i London-bydelen Kensington and Chelsea går av som følge av storbrannen i den kommunale boligblokka Grenfell Tower.
Verden

Dyster drapsrekord i Mexico

I mai ble 2.186 mennesker drept i Mexico. Det er det største antall drapsofre som er registrert i løpet av én måned i landet.
Verden

Seks drept i selvmordsangrep i Kamerun

Seks personer ble drept da to selvmordsbombere sprengte seg i en by nord i Kamerun. Regionen angripes ofte av Boko Haram, som har base i nabolandet Nigeria.
Verden

Iraks militære: IS har sprengt symbolsk viktig moské i Mosul

Al-Nuri-moskeen i gamlebyen i Mosul var stedet der IS-leder Abu Bakr al-Baghdadi erklærte IS’ selvutnevnte kalifat. Nå skal ekstremistgruppen ha sprengt den, ifølge det irakske militæret.
Verden

Bombematerialer funnet hos gjerningsmannen i Brussel

Mannen som utløste en bombe på sentralstasjonen i Brussel, var en 36-årig marokkaner. Etterforskerne har funnet tegn som tyder på at han støttet IS.
Verden

Ekstremvær krever liv i USA

I 48 graders varme forsøker folk i Arizona i disse dager å steke egg på fortauet. Nå har to eldre personer mistet livet i hetebølgen. Lenger øst i landet døde en tiåring i forbindelse med den tropiske stormen Cindy.
Verden

Dansk jakt på atombase som sank i isen

Da amerikanerne flyttet ut av den hemmelige atombasen Camp Century, sank den ned i isen på Grønland. Nå smelter isen, og danskene skal undersøke basen.
Verden

Nådeløs rasering i det gamle Beijing

BEIJING (Aftenposten): Flittige murere jobber hardt i den kinesiske hovedstadens gamle hutonger: Vekk skal barer, musikk-klubber, butikker, gallerier og restauranter – og migrantarbeidere.
Verden

Døde etter å ha blitt skutt av soldater i Brussel

Soldater i Brussel «nøytraliserte» en person med det man mistenker var et bombebelte på sentralstasjonen i den belgiske hovedstaden ved 20.30-tiden tirsdag.
Verden

Trumps omstridte pressetalsmann tilbake på podiet

Donald Trumps pressetalsmann har høstet mer latter enn anerkjennelse. Tirsdag møtte Sean Spicer igjen pressen, tross spekulasjoner om at han er på vei ut.
Verden

Meldte feilaktig at brannfly styrtet i Portugal

Sjefen for sivilforsvaret i Portugal tilbakeviser opplysningene om at et fly styrtet mens det deltok i slukkingen av skogbrannene i landet.
Verden

Røyk i kabinen tvang SAS-fly til å nødlande

Et SAS-fly på vei fra Gdansk i Polen til København måtte gjøre vendereis rett etter avgang tirsdag morgen på grunn av røyk i kabinen.
Verden

1.300 barn dør av skuddskader i USA hvert år

Skader forårsaket av skytevåpen krever årlig 1.300 liv blant barn under 17 år i USA. I tillegg blir 6.000 barn påført ikke-dødelige skuddskader.
Verden

16-åring drept av bjørn i Alaska

En 16 år gammel gutt ble angrepet og drept av en bjørn da han løp seg vill under et bakkeløp i Alaska.
Verden

USA sier de skjøt ned syrisk kampfly

USA bekrefter at de har skutt ned syrisk kampfly. Assads regjeringsstyrker og amerikanskstøttede styrker har kommet i kamp i Syria.
Til toppen