Verden

Forsker: Koraller på Great Barrier Reef «kokt til døde»

En undersjøisk hetebølge i 2016 førte til en katastrofe hvor 30 prosent av korallrevet Great Barrier Reef i Australia døde, bekrefter forskere.
Verden

Israel feirer 70 år som nasjon

Onsdag kveld startet Israel feiringen av sin 70-årsdag med fyrverkeri og en flammende tale av statsminister Benjamin Netanyahu.
Verden

Norge mulig vert for Colombias fredssamtaler med ELN

Ecuador ønsker ikke lenger å arrangere fredssamtaler mellom Colombia og ELN-geriljaen. Colombias utenriksminister sier samtalene kan bli flyttet til Norge.
Verden

Klart for første film i kinosal i landet på 35 år

Onsdag skapte Hollywood-filmen «Black Panther» historie i Saudi-Arabia, som den første filmen vist på statlig lisensiert kino i landet siden 1980-tallet.
Verden

Oslo nevnes som mulig møteby for Trump og Kim

Oslo er en av ni byer som nevnes som et mulig sted for toppmøtet mellom USAs president Donald Trump og Nord-Koreas leder Kim Jong-un, melder Bloomberg.
Verden

Razzia mot Porsche i Tyskland

Tyske myndigheter har gått til razzia mot et titall lokaler tilhørende bilprodusenten Porsche etter mistanke om svindel med utslippsdata for dieselbiler.
Verden

Nordmann alvorlig skadet i haiangrep i Thailand

Norske Werner Danielsen er innlagt på sykehus i Thailand med alvorlige skader etter å ha blitt angrepet av hai. – Den må ha trodd jeg var noe annet, sier han.
Verden

Person omkom etter at flyvindu ble knust i luften

Et fly nødlandet i Philadelphia etter at et motordeksel løsnet og knuste et vindu. En passasjer holdt på å bli sugd ut av kabinen da trykket falt, melder NBC. En passasjer omkom.
Verden

Google og Amazon rammet i enorm russisk offensiv mot nettbrukere

MOSKVA (Aftenposten): Kreml gjennomfører i dag tidenes offensiv mot internett i Russland. Det siste døgnet har 18 millioner datamaskiner og mobiltelefoner fått IP-adressen blokkert.
Verden

Trumps advokat bisto Fox News-programleder

Fox News-programlederen Sean Hannity er avslørt som president Donald Trumps personlige advokat Michael Cohens hemmelige klient.
Verden

EU med nølende Syria-erklæring

EUs utenriksministre erklærer støtte til alle tiltak for å forhindre bruk av kjemiske våpen, men sier ikke rett ut at de stiller seg bak luftangrepet mot Syria.
Verden

Syv drept i uro i fengsel i USA

Minst syv innsatte er drept og 17 skadet i et masseslagsmål i et fengsel i den amerikanske delstaten South Carolina, opplyser en talsperson for myndighetene.
Verden

Ny NASA-satellitt skal jakte på nye planeter

NASA gjør seg klare til å skyte opp en satellitt på størrelse med en vaskemaskin som skal søke etter planeter forbi vårt solsystem.
Til toppen