Verden

Prins Harry og hertuginne Meghan venter barn

Prins Harry og kona hertuginne Meghan venter barn, opplyser Kensington Palace.

Storbritannias prins Harry og Meghan, hertuginnen av Sussex, venter barn til våren, opplyser Kensington Palace. Foto: AP / NTB scanpix
  • og NTB
Nyhetsbrev Få oversikten med vårt nyhetsbrev om Ukraina

Terminen er i løpet av våren 2019, heter det i kunngjøringen fra Kensington Palace mandag.

«Deres kongelige høyheter setter stor pris på all støtte de har mottatt fra mennesker over hele verden siden bryllupet i mai, og gleder seg stort over å kunne dele den gode nyheten med folket», heter det i kunngjøringen.

Meghan og Harry giftet seg i mai, og kongetro briter har siden da ventet i spenning på om det snart skulle komme nyheter om at en ny kongelig baby var på vei.

Mandagens kunngjøring fra det britiske hoffet kom samme dag som hertugparet ankom Sydney i Australia på sitt første offisielle utenlandsbesøk sammen. Besøket varer i 16 dager, og etter Australia går ferden videre til Fiji, Tonga og New Zealand.

Ifølge Sky News sier Harry og Meghans talsmann at Meghans mor Doria Ragland svært glad og ser fram til å bli bestemor for første gang. På spørsmål om Meghans far Thomas Markle har blitt orientert om svangerskapet, svarer talsmannen «ingen kommentar».

Les også

  1. Britisk prinsesse giftet seg i Windsor Castle

  2. Harry og Meghan benyttet muligheten til å sette spor | Trine Eilertsen

  3. En fargefest. En folkefest. Et prinsebryllup.

  4. Her fikk prins Harry en egen plass i britenes hjerter

Les mer om

  1. Prins Harry
  2. Storbritannia
  3. Kongelige