Verden

Trump-familien gjør nytt forsøk på å stanse bok

Trump-familien gjør et nytt forsøk på å stanse boken til presidentens niese Mary, som omtaler Donald Trump som verdens farligste mann.

President Donald Trump er verdens farligste mann, skriver niesen Mary i en bok familien nå forsøker å stanse. AP / NTB scanpix

 • NTB-AP

Presidentens bror Robert gikk tidligere i måneden rettens vei i et forsøk på å hindre utgivelse av boken, men vant ikke fram.

Domstolen i Queens i New York avviste saken og slo fast at den ikke hadde jurisdiksjon i saken. Nå forsøker Robert Trump på nytt, denne gangen i Dutchess County der han bor.

Trump-familien hevder at Mary Trump ved å gi ut boken «For mye og aldri nok. Hvordan min familie skapte verdens farligste mann» bryter en avtale hun undertegnet i 2001 da arven etter bestefaren Fred Trump, presidentens far, ble fordelt.

I boka forteller Mary Trump om hva hun var vitne til i besteforeldrenes hjem, ifølge forlaget Simon and Schuster.

– Hun forteller om et mareritt av traumer, destruktive forhold og en tragisk kombinasjon av forsømmelse og mishandling, opplyser forlaget.

– Mary Trump er den eneste Trumpen som er villig til å fortelle sannheten om en av verdens mektigste og mest dysfunksjonelle familier, heter det videre.

Vi videreutvikler våre artikler.
Hjelp oss å forbedre, gi din tilbakemelding.
Gi tilbakemelding

Relevante artikler

 1. VERDEN

  Boken til Trumps niese blir ikke stanset

 2. VERDEN

  Mary Trump om onkelen: – Aldeles ute av stand til å lede sitt land

 3. VERDEN

  Trumps niese: Hans syn på verden ble preget av omsorgssvikt i oppveksten

 4. VERDEN

  Trumps niese får snakke fritt om kontroversiell bok

 5. VERDEN

  Trump-bok kan likevel trykkes og distribueres

 6. VERDEN

  Trumps bror på sykehus i New York