Verden

Russisk flymilliardær døde i småflystyrt i Tyskland

Natalia Fileva, eier av det russiske flyselskapet S7 og en av Russlands rikeste kvinner, mistet livet da småflyet hun satt i, styrtet nær Frankfurt i Tyskland.

Svartbrente vrakrester av et småfly som styrtet nær småflyplassen Egelsbach nær Frankfurt i Tyskland søndag. Foto: Michael Probst, AP / NTB scanpix

  • NTB

Svartbrente vrakrester er spredt i 20 meters radius på stedet der det seksseters småflyet traff bakken ved tettstedet Erzhausen rundt klokken 14.30 søndag ettermiddag.

Ytterligere to personer mistet livet i ulykken. Tysk politi har så langt ikke identifisert dem, men flyselskapet S7 bekrefter at Fileva er blant de omkomne.

Ifølge den tyske flykontrolltjenesten lettet flyet fra Cannes i Frankrike.

Ulykkesstedet ble raskt sperret av og en rekke ulike etater jobbet på stedet, deriblant den tyske havarikommisjonen for lufttransport.

Politiet frontkolliderte under utrykning

Tragedien ble ytterligere forverret av en bilulykke der to unge mennesker mistet livet kun noen kilometer unna der flyet styrtet.

Ulykken involverte en politibil og en annen bil. Politifolkene var i full fart på vei til stedet der flystyrten skjedde da de frontkolliderte med en annen bil.

Tre av dem som satt i politibilen ble skadet. De to menneskene som mistet livet, var i den andre bilen.

Den innledende etterforskningen tyder på at den andre bilen var i gang med en forbikjøring da den kolliderte med politibilen, skriver det tyske nyhetsbyrået DPA.

To personer omkom da en politibil som rykket ut til en småflystyrt i Tyskland kolliderte med en annen bil nær Frankfurt. Foto: AP / NTB scanpix

Les mer om

  1. Fly
  2. Tyskland
  3. Ulykker