Bieber-fansen lar seg ikke skremme av stormen Nemo

Stormen Nemo fører til at myndighetene stenger veier og ber folk om å holde seg hjemme.

Artisten Justin Bieber skal være gjest i TV-programmet Saturday Night live, og fansen ligger i kø utenfor lokalene til TV-kanalen NBC for å sette seg på venteliste.

Innbyggerne i Boston og New York har begynt å hamstre mat i det snøen begynner å falle, skriver nyhetsbyrået AP. The New York Times skriver at flere bensinstasjoner har gått tomme for bensin.

Stormen Nemo er ventet å ramme området mellom og de to byene fredag og lørdag. Meteorologer har sagt at stormen kan være «av historiske proposjoner».

— Noe slikt ser du ikke hver dag. Dette blir en farlig storm. Uansett hvor du skal, sørg for at du er fremme før fredag ettermiddag og at du kan bli der, sier meteorolog Alan Dunham ved National Weather Center til nyhetsbyrået AP. Vindkastene kan komme opp i 121 kilometer i timen.

Det er ventet nesten én meter snø i Boston og 30 centimeter snø i New York.

Bieber-fansen ligger fremdeles i kø

Borgermester Michael Bloomberg i New York har bedt innbyggerne om å komme seg hjem fra jobb tidlig og bli der, skriver Wall Street Journal.

Les også

Snøstorm rammer New York – over 2600 avganger kansellert

Til tross for myndighetenes advarsler har Justin Bieber-fansen ingen planer om å flytte på seg. The New York Times melder at flere unge Justin Bieber-fans venter i kø utenfor TV-kanalen NBC for å sikre seg billetter til Saturday Night Live, der idolet deres skal opptre.Og selv om de skulle få billetter er de ikke garantert å få se sitt idol. Billettene er såkalt «standby tickets», skriver avisen. Med andre ord sitter fansen i kø for å sette seg på en venteliste.

Artistens besøk i Oslo førte til kaotiske tilstander i mai i fjor. Hylende fans løp fra hotell til hotell for å få et glimt av sitt idol, og en skremt ordfører Fabian Stang måtte gjemme seg bak et tre da fansen kom løpende.

Venter strømbrudd

Myndighetene er forberedt på strømbrudd flere steder som en følge av den kraftige vinden. Områder som ble rammet av orkanen Sandy kan også bli oversvømmet.

Mer enn 4200 flyavganger er innstilt, togene går ikke og guvernøren i Massachusetts, Deval patrick, har beordret veiene stengt.