En død etter skyteepisode ved pizzeria i Göteborg

En mann er død av skadene, og en annen er innlagt på sykehus etter at ukjente gjerningsmenn løsnet skudd ved en pizzeria i Göteborg.

Politi på stedet der to menn i 20-årsalderen ble skutt i bydelen Biskopsgården i Göteborg søndag ettermiddag. Den ene av mennene døde av skadene. Foto: Adam Ihse / TT / NTB scanpix

Ingen var mandag morgen pågrepet etter skyteepisoden søndag, melder svenske Aftonbladet.

De to mennene ble skutt i bydelen Biskopsgården i Göteborg like før klokka 18 søndag. Tilstanden var lenge uklar for dem begge.

Ved 22-tiden bekreftet svensk politi at den ene av dem, en mann i 20-årene, var død av skadene, mens tilstanden var alvorlig, men stabil for den andre, som er sist i tenårene.

Begge ofrene var kjent for politiet fra et kriminelt miljø. Drapsofferet ble skutt mot i en skyteepisode i Västra Frölunda for et par år siden.

Som ledd i etterforskningen innledet politiet med å kartlegge hva de to har gjort de siste ukene, og om det kan kaste noe lys over hvorfor de ble skutt.

– Vi har mange hypoteser og jobber bredt. Vi skal snu alle steiner i saken, sier politiets talsmann Christer Fuxborg til nyhetsbyrået TT.

Ingen våpen er funnet etter hendelsen.