Familie på fem knust under søppelbil i Tyskland

En familie på fem, blant dem to små barn, døde da en søppelbil veltet over en personbil i småbyen Nagold i Sør-Tyskland fredag.

Brannmannskaper jobber på ulykkesstedet der en søppelbil veltet over en personbil på veien mellom Nagold og Metzingen i Baden-Württemberg fredag. Fem mennesker omkom. Foto: DPA via AP / NTB scanpix
  • NTB

Samtlige av ofrene satt i bilen som ble knust av søppelbilen, opplyser politiet i delstaten Baden-Württemberg. Blant de omkomne er en babygutt som bare var få uker gammel, ei to år gammel jente, deres 25 år gamle mor og 22 år gamle far. Det femte dødsofferet var morens 17 år gamle søster.

De fem ble alle erklært død på ulykkesstedet, som ligger rundt tre mil sørvest for Stuttgart.

Føreren av søppelbilen og hans medarbeider skal ha blitt lettere skadd. De ble begge tatt hånd om på sykehus. Årsaken til ulykken kan ha vært en teknisk feil på søppelbilen, opplyser politiet i Karlsruhe.

Ulykken skjedde tidlig fredag ettermiddag. Politiets foreløpige undersøkelser tyder på at søppelbilen veltet etter å ha akselerert i en sving på vei ut av et industriområde i Nagold.

Bilder fra ulykkesstedet viser vraket av familiebilen i ei grøft ved veien. Bilen ble fullstendig knust av det 26 tonn tunge kjøretøyet.