Fire døde etter kraftig jordskjelv i Mexico

Fire personer er bekreftet døde etter at et kraftig jordskjelv rammet sørvestkysten av Mexico tirsdag, opplyser mexicanske myndigheter til Reuters.

En fasade er delvis rast ned i Oaxaca i Mexico etter et jordskjelv tirsdag.

Skjelvet, som hadde en styrke på 7,4, hadde sitt episenter i nærheten av feriebyen Huatulco i delstaten Oaxaca. Det kunne kjennes i hele det sørlige og sentrale Mexico og i Guatemala.

En person mistet livet i San Juan Ozoletepec. I nærheten av Huatulco mistet en person livet mens en annen ble skadd da bilen deres ble tatt av et jordskred etter skjelvet. Det er uklart hvor de to andre som er meldt omkomne, har oppholdt seg.

I byen Oaxaca ble flere bygninger skadd, blant dem et sykehus, og strømmen gikk i hele delstaten kort etter skjelvet, som inntraff klokka halv elleve på formiddagen.

I Mexico by, 700 kilometer fra episenteret, er det bare meldt om noen knuste vinduer og veltede murer, men lenge etter skjelvet var det fortsatt folk i gatene som ikke turte gå inn igjen.

Amerikanske myndigheter sendte ut tsunamivarsel for stillehavskysten fra Mexico langs Mellom-Amerika til Ecuador etter skjelvet. I Mexico advares det om opp til tre meter høye bølger.

.