Bil måtte trekkes ut av tannlegekontor

En bil måtte trekkes ut fra et tannlegekontor i California etter at en ruset sjåfør traff en midtrabatt, ble kastet i luften og havnet i byggets andre etasje.

Bilen, en Nissan Altima, sto fast med fronten i bygningens andre etasje. Sjåføren innrømmet senere å ha brukt narkotika.
Bilen hadde høy fart og traff en midtrabatt. Deretter ble den kastet gjennom luften og havnet gjennom veggen i andre etasje på et tannlegekontor.

Klokken var 5.25 søndag morgen lokal tid da politiet fikk melding om en ulykke i Santa Ana sørøst for Los Angeles.

Det viste seg at en bilist i høy fart hadde truffet en midtrabatt og deretter blitt kastet opp i luften. Bilen sto halvveis inne i andre etasje på en bygning som huser et tannlegekontor, skriver Los Angeles Times.

Brannvesenet måtte sende ut to kjøretøy for å trekke bilen ut av bygningen. Bilen sto da med fronten inne i bygget. Det oppsto også en mindre brann som følge av sammenstøtet.

De to som satt i bilens forseter ble sendt til sykehus med mindre skader, ifølge politiet. Den ene av de skadede skal ha klart å komme seg ut av bilen etter kort tid, men den andre satt fast i over en time i påvente av redningsarbeidere, skriver BBC.

Sjåføren innrømmet senere søndag overfor politiet at han hadde brukt narkotika.

Brannvesenet måtte trekke bilen ut av bygningens andre etasje i morgentimene søndag.