Verden

Politiet gjenåpner etterforskningen av voldtektsanklager mot Ronaldo

Politiet i Las Vegas har gjenåpnet saken hvor en kvinne har anklaget fotballstjernen Cristiano Ronaldo for å ha voldtatt henne for ni år siden.

En kvinne hevder hun ble voldtatt av Cristiano Ronaldo i 2009. Nå gjenåpnes saken, Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

 • NTB

Politiet i byen bekreftet mandag overfor USA Today at de har gjenåpnet etterforskningen av den portugisiske fotballstjerna.

Amerikanske Kathryn Mayorga (34) sto fram med sin historie i den tyske avisen Der Spiegel i slutten av september. Der hevder hun de to møtte hverandre på en klubb i Las Vegas, før han senere voldtok henne på en hotellsuite. Politiet har bekreftet at kvinnen anmeldte et overgrep samme dag i 2009, og at i den forbindelse ble undersøkt av leger på et sykehus i Las Vegas.

Episoden skjedde under en ferietur og i et forlik betalte Juventus-spilleren 375.000 dollar til Mayorga, et beløp som tilsvarer over 3 millioner norske kroner med dagens dollarkurs. Mayorga skrev den gangen under en taushetserklæring, men har levert et sivilt søksmål for å få opphevet den.

Ronaldo har hele tiden hevdet at de to hadde frivillig sex.

– Dette er ikke sant. Falske nyheter. Folk vil promotere seg selv ved å nevne mitt navn. Det er normalt. De vil bli berømte og nevner mitt navn. Det er en del av jobben, sier han i en video på Instagram.

Vi videreutvikler våre artikler.
Hjelp oss å forbedre, gi din tilbakemelding.
Gi tilbakemelding

Les mer om

 1. Cristiano Ronaldo
 2. Overgrep
 3. Voldtekt
 4. Etterforskning

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  – Politiet krever Ronaldo-DNA etter voldtektsanklagen

 2. FOTBALL

  Ronaldos advokat: Voldtektsanklagene er oppspinn

 3. FOTBALL

  Hva skjer videre? Dette vet vi, og dette vet vi ikke om voldtektsanklagene mot Ronaldo

 4. FOTBALL

  Ronaldo ble spurt om voldtektsanklagene på pressekonferanse

 5. FOTBALL

  Voldtektssaken mot Ronaldo legges vekk

 6. FOTBALL

  Ronaldo slår hardt tilbake mot overgrepsanklage: – Det går mot alt jeg står for