Verden

De imiterte oralsex foran kirken. Det var en stor tabbe.

Den russiske Instagram-modellen sier at hun kun ønsket flere likes og følgere. Nå angrer hun bittert.

Under rettssaken brøt Anastasija Tsjistova (19) og Ruslan Bobijev (23) ut i gråt. De unnskyldte seg til det russiske samfunnet fordi de spredte et sex-bilde i sosiale medier.
  • Per Kristian Aale
    Per Kristian Aale
    Aftenpostens korrespondent i Russland

Den 19 år gamle modellen har på seg en russisk politijakke, og det blonde håret er bundet opp i en hestehale. Hun sitter på huk og holder rundt hoftene på den 23 år gamle Tiktok-stjernen. Han har den ene hånden på hodet hennes. På bildet ser det ut som at hun utfører oralsex på ham. I bakgrunnen er den flombelyste Vasilijev-katedralen på Den røde plass i Moskva.

Da paret la ut bildet i sosiale medier, tok det av. Dagen etter arresterte politiet Ruslan Bobijev (23) og kjæresten Anastasija Tsjistova (19). Bobijev sa at han gjorde det som en spøk, mens Tsjistova innrømmet at hun ikke hadde tenkt seg om. Hun ville bare ha flere likes og følgere, ifølge nyhetsbyrået Interfax.

De siste årene har russiske myndigheter omfavnet konservative verdier. Blant annet har Russland fått en lov om at det er forbudt å såre menneskers religiøse følelser. Men dommen mot kjæresteparet, førte til sterke reaksjoner.

Les hele saken med abonnement